8η αγωνιστική

*Αήττητη η Παρί Σεν Ζερμέν σε 14 παιχνίδια με αντίπαλο τη Στρασμπούργκ, με δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το Δεκέμβριο του 2017 η τελευταία της ήττα, με 2-1 για το πρωτάθλημα.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Νις, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 38ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 52′ με αυτογκόλ του Μπομπίτο.

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν, με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δοκιμάστηκε στην έδρα της Νις, από την οποία και έφυγε με ένα βαθμό, μετά και το τελικό 1-1.

Προβλημάτισε με την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο και με εξαίρεση δυο προσπάθειες που είχε μέχρι τότε, δεν είχε κάτι καλύτερο να δείξει. Παράλληλα, πήγε στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ, δεχόμενη το μοναδικό τέρμα μετά από κόντρες, προς το φινάλε αυτού. Βρήκε τον τρόπο όμως να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο στο 52′ και παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες στην πορεία, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Αυτή ήταν και η δεύτερη φετινή ισοπαλία, μετά και από εκείνη με 1-1 στην έδρα της Ρεμς (21/09). Βρίσκεται έτσι στο -3 από τη Μονακό, την οποία έχει την ευκαιρία τώρα να “πιάσει” στην κορυφή, μετά και τη χθεσινή απώλεια που είχε αυτή. Το απόλυτο σε τρία εντός, στα οποία σκόραρε δώδεκα φορές.

“Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Έχω ήδη προειδοποιήσει τους παίκτες τους. Η Στρασμπούργκ είναι η πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία, με κάποιους αξιόλογους παίκτες. Είναι αρκετά επικίνδυνη, που σκοράρει και πιέζει συνέχεια”, δήλωσε για το αποψινό παιχνίδι ο κόουτς Ενρίκε, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2027.

Την ερχόμενη Τρίτη (22/10), θα υποδεχθεί την Αϊντχόφεν, για την τρίτη αγωνιστική της league phase στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λανς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (5′, 44′), για να ισοφαρίσει ισάριθμες με τους Σιλά (18′) και Ντιαρά (πεν. 60′).

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων έρχεται η Στρασμπούργκ, έχοντας μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λίαμ Ροσένιορ υποδέχθηκε τη Λανς, με την οποία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2.

Μπορεί να μην κέρδισε, ωστόσο είχε αρκετά θετική παρουσία. Αν και βρέθηκε πίσω από νωρίς, κατάφερε να βρει άμεση απάντηση. Δεν κράτησε όμως μέχρι την ανάπαυλα, καθώς λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια, μια λάθος συνεννόηση του Πέτροβιτς με τους αμυντικούς του, έφερε κλέψιμο που την έβαλε και πάλι πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και πάλι, από το σημείο του πέναλτι με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Δεν κατάφερε έτσι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά και το εντός 1-0 επί της Μαρσέιγ, οπότε και είναι στους δέκα βαθμούς μαζί με τη Λυών. Αγνοεί ωστόσο το διπλό στις τρεις φετινές εξόδους της (0-2-1), παρότι σκόραρε σε όλες.

Για ακόμη μια φορά έχει αρκετά γεμάτο απουσιολόγιο, στο οποίο προστέθηκαν και οι τιμωρημένοι Ντουέ και Ντουκουρέ. Αντιθέτως, επιστρέφουν στην αποστολή οι Σεναγιά και Σαρ.

Στατιστικά

*Goal/Goal τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασμπούργκ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ