*5η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την σεζόν 2022-23 με την Κηφισιά να κερδίζει μέσα έξω με το ίδιο σκορ (2-0).

ΚΗΦΙΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε μεγάλη νίκη με 1-2 επί της Παναχαϊκής εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 11′, ισοφαρίστηκε άμεσα (19′), αλλά κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμά της πριν από το ημίχρονο (43′). Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη.

Έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Παναχαϊκή και επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-2, αφού έχασε στο δεύτερο ημίχρονο αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της. Όσο πάει και ανεβαίνει η Κηφισιά, που έχει φροντίσει να δείξει από νωρίς τις προθέσεις της για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, έναν χρόνο μετά τον περσινό της υποβιβασμό.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μπορεί να αποτέλεσε κίνηση έκπληξη στην αρχή της σεζόν, ωστόσο μέχρι τώρα κάνει εξαιρετική δουλειά και αξιοποιεί καλά την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογία, σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο. Μοναδική παραφωνία στην πορεία της η ισοπαλία στην έδρα του Αιγάλεω.

Μακροχρόνια απουσιάζουν οι τραυματίες Πέιος, Νεκούλ, Μεντόσα και Χριστόπουλος. Νοκ άουτ τέθηκαν ο πολύπειρος στόπερ Μποτία και ο μπακ Ρότσα.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης ΙΙ εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε από νωρίς ο Αλεξόπουλος (14′). Μάλιστα, από το 51′ αγωνιζόταν με λιγότερο λόγω της αποβολής του Φουρλάνου.

Θετικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο της ομάδας, αφού η Ηλιούπολη επικράτησε του νεοσύστατου Αστέρα με 1-0. Έκανε δύσκολη την ζωή της, αφού κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο αλλά σκόραρε μόλις μια φορά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η αποβολή στο 51′ για να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Κλείστηκε στα καρέ της και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα.

Έφτασε έτσι τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα. Αυτό είναι εξάλλου το σήμα κατατεθέν του Θωμά Γράφα, ο οποίος τόνισε πως θα δώσει έμφαση στην βελτίωση της αμυντικής της λειτουργίας.

Τιμωρημένος ο Φουρλάνος, που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Νοκ άουτ τέθηκε ο Κρέτσι, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ο καλός αμυντικός Νάα.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ