*14η αγωνιστική

*Πέντε σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Προηγούμενο ματς: Η Φόρεστ Γκριν κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γουέιμαουθ, σκοράροντας στο τέλος κάθε ημιχρόνου, με τους Σέρκομπ (39’), Ντόιτζ (90’).

Η Φόρεστ Γκριν κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Γουέιμαουθ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, περνώντας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Νωρίτερα είχε χάσει εντός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ U21 με 2-3 και είχε αποκλειστεί από τον νεοσύστατο θεσμό του Λιγκ Καπ ερασιτεχνών.

Αυτή η ήττα είναι και η μοναδική στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, έχοντας κερδίσει τους αλλους τρεις, μόλις δεύτερη στους 12 τελευταίους αγώνες, στους οποίους έχει οκτώ νίκες.

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην δεύτερη θέση του, στο -3 από την πρωτοπόρο Μπαρνέτ, αλλά και στο +7 από την όγδοη που δεν οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Στατιστικά

*4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρέιντρι κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Μπίσοπς Στόρφορντ, με τέρμα του Εφιόνγκ στο έκτο λεπτό.

Η Μπρέιντρι κέρδισε και την Μπίσοπς Στόρφορντ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, με 1-0 εντός έδρας, περνώντας και αυτή στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, όλες εντός έδρας και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ σε κάποια εξ αυτών.

Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη ακόμη, έχει τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες, τρεις σερί στους πιο πρόσφατους.

Είναι στην τελευταία θέση παραμονής, στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πάντα τη χειρότερη επίθεση του πρωαθλήματος.

Στατιστικά

*Πέντε σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Πέντε συνεχόμενα N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Φόρεστ Γκριν – Μπρέιντρι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ