* 11η αγωνιστική.

* Ισόπαλα με ακριβές σκορ 1-1 τα 3 τελευταία μεταξύ τους, μόνο 1 με γηπεδούχο την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

* Under 2,5 οι 6/7 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-1 την Ντέντερ σε φιλικό.

Κάκιστο ξεκίνημα, το χειρότερο από τότε που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Δεν μπορεί να κερδίσει τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, από την άλλη όμως, όπως έδειξε στο 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ, πριν τη διακοπή, στα δύσκολα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει η δικαιολογία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, τα πάει εξ ίσου άσχημα και εκεί, το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στη Δανία που ακολουθεί έχει μεγάλη σημασία για τη συνέχειά της στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν ωστόσο δεν νικήσει ούτε τη Γάνδη εντός, τότε είναι σαφές πως θα έχει πρόβλημα, ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό όσον αφορά την Προ Λιγκ.

Συνεχίζει να… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί ο κόουτς Ποκονιόλι, ο οποίος εκεί που δείχνει να μην έχει μέλλον στον πάγκο, παίρνει ένα αποτέλεσμα που τον σώζει. Ο κόουτς τόνισε πως εκείνος ζήτησε το φιλικό με την Ντέντερ, “σε αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να βάλουμε παίκτες όπως ο Σάικς, ο Τέρχο, ο Ράσμουσεν και ο Φρανσουά στο παιχνίδι μας” σχολίασε. Συνεχίζει μόνο με μακροχρόνια προβλήματα.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, στο πρωτάθλημα τρέχει μίνι σερί από 2 ισοπαλίες.

* Αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, κέρδισε τα 3, ισόπαλη χωρίς γκολ με την Άντερλεχτ.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΑΝΔΗ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Σεντ Τρούιντεν εκτός με 1-1. Προηγήθηκε με τον Γκάντελμαν στο 24’, ισοφαρίστηκε από τον Μπερτατσίνι (68’).

Δείχνει ένα διαφορετικό, απρόσμενα καλό πρόσωπο φέτος, από την άποψη ότι στη μεταγραφική περίοδο μάλλον αποδυναμώθηκε. Αυτή η αποδυνάμωση στην πράξη δεν φαίνεται, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα βρισκόταν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Καλείται να συνδυάσει μια καλή πορεία εντός συνόρων με μια αξιοπρεπή παρουσία και στο Κόνφερενς Λιγκ, το πρώτο παιχνίδι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, κόντρα στην Τσέλσι, δεν είναι για συμπεράσματα, οι Άγγλοι είναι η πιο δυνατή ομάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Κόνφερενς Λιγκ. Θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη Μόλντε εντός, έχει όμως μεγάλη σημασία να υποδεχτεί τους Νορβηγούς έχοντας πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Επτά ματς σε τρεις εβδομάδες περιμένουν τους “βούβαλους”, “θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ανταποκριθούμε σε αυτήν την πρόκληση” τόνισε ο κόουτς Φράνκεν, ο οποίος προς το παρόν δεν σκέφτεται το ροτέισον αφού η ομάδα του είναι εντελώς ξεκούραστη.

Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, τα 3 με over 2,5.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Γάνδη στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ