* 11η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 3 τελευταία μεταξύ τους χωρίς να δεχτεί γκολ η Κλαμπ Μπριζ, κέρδισε τα 2, από 1 εντός-εκτός.

* Δεν έχει νίκη εντός έδρας επί της Κλαμπ Μπριζ την τελευταία δεκαετία η Βέστερλο.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Μπέερσχοτ εντός με 2-2. Δύο φορές πίσω στο σκορ από τα γκολ των Ρέινερς (24’) και Σανούσι (81’), ισοφάρισε αμφότερες με τον Βούσκοβιτς (61’, 84’).

Η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που φαινόταν να τη χρειάζεται, αφού αποτελέσματα όπως το 2-2 με την Μπέερσχοτ στην έδρα της, μόνο ικανοποιητικά δεν μπορούν να θεωρηθούν. Έβγαλε αυτό που δεν ήθελε ο Τίμι Σίμονς, αρκετά μεγάλη υπεροψία, τουλάχιστον είχε το χαρακτήρα να μη χάσει κιόλας από μια ουραγό που δεν έκανε άσχημη εμφάνιση, ούτε όμως “θάμπωσε” με το ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Η διακοπή την βρήκε στην πρώτη εξάδα, η οποία είναι κάτι που δεν αποτελεί καν στόχο για εκείνη. Μια θέση στα πλέι οφ ΙΙ απλώς θέλει, για κάτι περισσότερο δεν είναι και σε παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο με την εν ενεργεία πρωταθλήτρια και φαβορί για τον φετινό τίτλο, Κλαμπ Μπριζ, ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ακόμα και εντός έδρας.

Με παρελθόν στην Κλαμπ Μπριζ ως παίκτης ο Σίμονς, χαίρει της εκτίμησης των οπαδών της, είπε σχεδόν ξεκάθαρα πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί με αμυντικούς προσανατολισμούς. Συνεχίζει με μοναδικό απόντα τον χαφ Γιόου.

Στατιστικά

* Στα 10 τελευταία μετράει 8 over 2,5, τα 7 με G/G.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ με 1-1 εντός. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ιβάνοβιτς (52’), ισοφάρισε με τον Μέχελε στο 82’.

Ακόμα ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν το επιθυμητό και μάλιστα στο “Γιαν Μπρέιντελ”. Εξ ου και οι αποδοκιμασίες, ο κόσμος βλέπει την ομάδα να βρίσκεται οριακά εντός πρώτης εξάδας κι αυτό δεν είναι αποδεκτό, από τη στιγμή που φέτος περίμενε την ομάδα από την αρχή ως το τέλος να είναι στην κορυφή, αφού έχει το καλύτερο και το πιο… μπαρουτοκαπνισμένο ρόστερ.

Οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σαφώς και παίζουν ρόλο, μετά τη νίκη στο Γκρατς, το παιχνίδι με τη Μίλαν στο Μιλάνο αποκτά άλλο ενδιαφέρον αφού οι Ιταλοί βρίσκονται από κάτω της στη βαθμολογία χωρίς βαθμό. Θα πάει ωστόσο στον ιταλικό βορρά με πολύ διαφορετική ψυχολογία αν έχει περάσει από την έδρα της Βέστερλο του δικού της “παιδιού”, Τίμι Σίμονς και έχει κερδίσει κάποιες θέσεις εντός εξάδας κι αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τον Νίκι Χάγεν και τους παίκτες του.

“Τα επόμενα τρία ματς είναι πολύ σημαντικά, στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται” δήλωσε ο Χάγεν. Χωρίς τον εξτρέμ Σκοβ Όλσεν και τον φορ Νίλσον στην επαρχία της Αμβέρσας, “θα πρέπει να αναδειχθούν νέα πρόσωπα που θα καλύψουν τα κενά” το σχόλιο του κόουτς.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, κέρδισε μόνο 1, εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στη Στουρμ Γκρατς για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρωτάθλημα τρέχει μίνι σερί 2 ισοπαλιών με ακριβές σκορ 1-1.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία.

Βέστερλο-Κλαμπ Μπριζ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ