* 10η αγωνιστική.

* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Η Γρανάδα κέρδισε και τα 3 εντός που έχει δώσει κόντρα στην Τενερίφη την τελευταία δεκαετία, πετυχαίνοντας ακριβώς από 2 γκολ.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 την Κόρδοβα εντός με το γκολ του Σίρεν Ντιάο στις καθυστερήσεις (90’+1). Από το 39’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του αντιπάλου χαφ, Τέο Ζιντάν.

Έστω και στο τέλος, μετά από έναν από τους λίγους ωραίους συνδυασμούς που έβγαλε στο παιχνίδι, κατάφερε να λυγίσει τους δέκα παίκτες της Κόρδοβα και να κερδίσει το μίνι ντέρμπι Ανδαλουσίας. Η εμφάνισή της πάντως καλή δεν ήταν, σε μια φάση παραλίγο να βρεθεί και πίσω στο σκορ απέναντι στους δέκα αντιπάλους.

Αρχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά αλλά με δεδομένο ότι θέλει να επιστρέψει στη Λα Λίγκα, το να βρίσκεται απλώς στη μέση της βαθμολογίας, σε καμία περίπτωση δεν αρκεί στους Ανδαλουσιανούς. Με δεδομένο ότι έχουν δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι και μάλιστα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Τενερίφη, το μόνο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τον Εσκριβά και τους παίκτες του είναι η νίκη.

“Θα είναι λάθος αν θεωρήσουμε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο επειδή αντιμετωπίζουμε την ουραγό” σημείωσε ο κόουτς, τονίζοντας πως θα σκεφτεί το επόμενο που ακολουθεί μεσοβδόμαδα κόντρα στην Καστεγιόν, από την Κυριακή και μετά. Πολύ σημαντικό γεγονός η επιστροφή του βασικού διδύμου στην επίθεση, Μπογέ-Ουζούνι.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, τρέχει μίνι σερί 2 νικών.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-3 με ανατροπή από τη Σαραγόσα. Προηγήθηκε με 2-0 με Μαρτίν Λουίς (11’) και Νταβίδ Ροντρίγκεθ (50’), ενδιάμεσα έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του μέσου Σέρχιο Γκονθάλεθ (24’). Δέχτηκε ανατροπή μέσα σε περίπου ένα τέταρτο από τα γκολ των Μπάζνταρ (74’, 87’) και Αθόν (79’).

Γνώρισε ακόμα μια ήττα στην έδρα της όπου υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, για έναν και μόνο λόγο. Το αριθμητικό της μειονέκτημα από νωρίς που είχε ως συνέπεια να μην αντέξουν οι παίκτες της στο τέλος. Για περισσότερο από μισή ώρα αγώνα δεν φάνηκε ότι έπαιζε με έναν λιγότερο, σταδιακά άρχισε να μένει από δυνάμεις και στο τέλος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους παίκτες της Σαραγόσα που έκαναν ό,τι ήθελαν.

Έχασε μια τεράστια ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αλλά αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, εκείνο που την “πληγώνει” είναι ότι διατηρήθηκε η διαφορά από τις θέσεις παραμονής σε επίπεδα άνω της μιας νίκης. Στη Γρανάδα όπου δεν έχει καλή παράδοση, όπως και σε όλη την Ανδαλουσία, ο βαθμός επιτυχία θα είναι, ασχέτως αν δεν θα τη βοηθήσει να προσεγγίσει όσο θέλει τις θέσεις παραμονής.

“Οφείλουμε να αρχίσουμε να δεχόμαστε λιγότερα γκολ” η αυτοκριτική του στόπερ Λεόν, ο οποίος όμως τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας από τότε που την ανέλαβε ο Πέπε Μελ. Πάντα με πολλές απουσίες, ο Μελ αναγκάζεται ξανά να συμπληρώσει την αποστολή με νεαρούς.

Στατιστικά

* G/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, τα 2 με over 2,5.

* Ηττήθηκε στα 3/4 εκτός έδρας παιχνίδια της στη σεζόν, πήρε ισοπαλία από την Κάντιθ (2-2).

Γρανάδα-Τενερίφη στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ