9η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

ΛΟΡΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Καέν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 17ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Κρουπί (35′) και Μπαμπά (87′).

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η Λοριάν, μετά και το εντός 3-0 επί της Αζαξιό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί φιλοξενήθηκε από την Καέν, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2.

Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω σχετικά από νωρίς, σε μια στιγμή που η άμυνα της πιάστηκε στον… ύπνο. Παρόλα αυτά συνήλθε και λίγο μετά το μισάωρο έφερε το ματς στα ίσα. Πιο ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, γλίτωσε από δεύτερο τέρμα στο 77′ και λίγο αργότερα εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και “έκλεψε” το τρίποντο.

Συνεχίζει έτσι τις υψηλές πτήσεις και προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της κατάταξης. Ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου έχει κάνει ήδη το 3/3 μέχρι τώρα.

Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΕΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Σουκουνά στο 84ο λεπτό.

Αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια η Ανεσί, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες στις υποχρεώσεις της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λοράν Γκουγιό υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα, του οποίου και επικράτησε με 1-0.

Λίγα πράγματα και από τις δυο πλευρές στον αγωνιστικό χώρο, με την αντίπαλο να δείχνει περισσότερη κινητηκότητα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ίδια απειλούσε κατά κύριο λόγο με στημένες φάσεις, σε μια από αυτές σημείωσε και το μοναδικό τέρμα, μετά από κόρνερ στα τελευταία λεπτά.

Με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους 15 συνολικά και για την ώρα βρίσκεται στο πρώτο μισό της κατάταξης. Παράλληλα, είναι αλώβητη στις τέσσερις πρώτες εξόδους της, αν και πήρε ένα διπλό σε αυτές (1-3-0).

Στατιστικά

*Σκοράρει στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λοριάν – Ανεσί στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ