* 10η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί στο παρελθόν.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με την Έλτσε εκτός.

Θετικό το αποτέλεσμα στην Έλτσε απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία και έχει και μεγαλύτερους στόχους από εκείνη για τη σεζόν. Πολύ διαφορετική η εικόνα στο γήπεδο, μόνο ως ομάδα που παλεύει για την παραμονή της δεν λειτούργησε, άξιζε ίσως και όλο το τρίποντο.

Έστω στην ισοβαθμία, βρέθηκε οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού, εξακολουθεί βέβαια να μην έχει τη συγκομιδή που θα ήθελε βαθμολογικά. Μεγάλο πρόβλημα οι νίκες, δεν αξιοποιεί και το “Ριαθόρ”, το οποίο όσο η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, τόσο αδειάζει και “κρυώνει”.

Κόντρα στην Ελντένσε δεν υπάρχει άλλη σκέψη από τη νίκη, ώστε εκτός των άλλων να φέρει ξανά τον κόσμο της στο πλευρό της. Επιστρέφει ο MVP της μέχρι στιγμής, ο χαφ Γερεμάι Ερνάντεθ, ο οποίος έλειπε με την Κ21 της Ισπανίας.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, τρέχει μίνι σερί 2 ισοπαλιών χωρίς γκολ.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, τα 5 με N/G.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΝΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από την Έιμπαρ εκτός, από το γκολ του Μπαουτίστα (36’).

Προσπάθησε να πάρει κάτι αλλά της έλειπε η κλάση που είχε η Έιμπαρ για να τα καταφέρει. Το γεγονός όμως ότι μπόρεσε να κοντράρει μια ομάδα που δίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο από την πρώτη αγωνιστική κιόλας, είναι αρκετά σημαντικό.

Με εντυπώσεις μόνο, ο δικός της στόχος της άνετης παραμονής δεν μπορεί να επιτευχθεί, καλείται να αρχίσει να παίρνει ξανά βαθμούς, αρχής γενομένης από το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της, κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το συγκεκριμένο είναι και “εξάποντο” παραμονής για αμφότερες, έχει πολύ μεγάλη σημασία το να μην ηττηθεί.

Συνεχίζονται οι διοικητικές διεργασίες, ακόμα βρίσκεται σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή ο σύλλογος. Δεν ανησυχεί για τη θέση του ο Πονθ, παρά την αλλαγή που επίκειται, “δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να αρχίσουμε να τις μετατρέπουμε σε γκολ με μεγαλύτερη συχνότητα” τόνισε ο κόουτς.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 5 τελευταία ματς της.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, τα 3 με over 2,5.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Ελντένσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ