7η αγωνιστική

*Με νέο τεχνικό τον Μανόλο Χιμένεθ ο ΑΠΟΕΛ, με τον Ισπανό να αντικαθιστά τον Ζοζέ Ντομίνγκες.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Φεριέρ (15′) και Ζοάο Σιντόνιο (25′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 42ο λεπτό.

Αήττητο σερί τριών αγώνων πρωταθλήματος για την Ομόνοια Αραδίππου, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ούγκο Μαρτίνς φιλοξενήθηκε από την Ομόνοια 29ης Μαΐου, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2.

Μπήκε πιο δυναμικά και ευτύχησε να πάρει σαφές προβάδισμα μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου, έχοντας και το πάνω χέρι μέχρι τότε. Σταδιακά έδωσε χώρους και δέχθηκε τη μείωση λίγο πριν την ανάπαυλα. Πιο ισορροπημένο και με φάσεις εκατέρωθεν το μεταξύ τους στην πορεία, με το σκορ να μην αλλάζει.

Αρκετά θετική η μέχρι τώρα παρουσία της, με τον κόουτς Μαρτίνς να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του και να δηλώνει για το σημερινό παιχνίδι ότι “δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη”. Δεν υπολογίζονται οι τρεις δανεικοί από τον ΑΠΟΕΛ.

Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*Σκοράρει στα 8/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 77ο λεπτό.

Την ήττα υπέστη και πάλι στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, μετά από τέσσερα παιχνίδια με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την ΑΕΚ Λάρνακας, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1.

Προβλημάτισε αρκετά με την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και ευτυχώς γι’ αυτόν δεν το “πλήρωσε”, γλιτώνοντας και χάρη στο δοκάρι (23′). Αν και ισορρόπησε την κατάσταση μετά την ανάπαυλα, δυσκολεύτηκε να απειλήσει και αφού βρέθηκε πίσω, έχασε μοναδική στιγμή να “κλέψει” το βαθμό στο φινάλε.

Γεγονός που έφερε και την απομάκρυνση του Ζοζέ Ντομίνγκες από την τεχνική ηγεσία, με τον Πορτογάλο να “πληρώνει” την έλλειψη προόδου στον αγωνιστικό τομέα. Αντικαταστάτης του, ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ, που είχε αποχωρήσει πριν λίγες ημέρες από τη Σέρο Πορτένιο.

“Το πρώτο που σκέφτομαι είναι η νίκη και θέλω η ομάδα μου να προσπαθεί γι’ αυτό. Δεν θα ζητήσω τίποτα περισσότερο από το 100% από τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό παιχνίδι από το επόμενο. Η φιλοσοφία μου είναι δουλειά, αφοσίωση, νίκη”, οι πρώτες του δηλώσεις.

Την ερχόμενη Πέμπτη (24/10), θα υποδεχθεί τη Μπάνια Λούκα για τη δεύτερη αγωνιστική της league phase στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ.

Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ομόνοια Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ