* 10η αγωνιστική.

* Η Ρεάλ Σοσιεδάδ την τελευταία δεκαετία έχει από 1 νίκη εντός-εκτός απέναντι στην Τζιρόνα, πιο πρόσφατη το 5-3 εκτός, τη σεζόν 2022/23.

* Ισόπαλες οι 3 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, μόνο 1 στην Τζιρόνα, η μόνη χωρίς γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα 19/10!

ΤΖΙΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός. Προηγήθηκε με τον Ασπρίγια (39’), ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα από τον Σανθέτ (41’), στις καθυστερήσεις πέτυχε δεύτερο γκολ με πέναλτι του Στουάνι (90’+9). Ο γκολκίπερ Γκασανίγα έπιασε δύο πέναλτι, (28’, 58’), το δεύτερο δύο φορές λόγω επανάληψης. Τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του στόπερ Παρέδες στη φάση του πέναλτι για το 2-1.

Νίκη που τη χρωστάει εξ ολοκλήρου στον γκολκίπερ Γκασανίγα η συγκεκριμένη. Ο Αργεντινός γκολκίπερ, ο μοιραίος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ που έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του για να γίνει το 1-0 των Γάλλων στο 90’, χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να συνέλθει, όμως το έπραξε και χάρισε ουσιαστικά στους Καταλανούς τρεις βαθμούς, πιάνοντας δύο πέναλτι, το δεύτερο δύο φορές λόγω επανάληψης μέσω VAR.

Η θέση στη μέση της βαθμολογίας δεν είναι καλή σε σχέση με την περσινή πορεία της, είναι όμως πλήρως αποδεκτή με δεδομένο ότι φέτος έχει παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ρόστερ έχει πέσει τουλάχιστον ένα επίπεδο συγκριτικά με πέρυσι, αν όχι και περισσότερα. Ο Μίτσελ τόνισε πως το βάρος του αποτελέσματος πέφτει στα ματς του πρωταθλήματος και εκείνα για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι περισσότερο σαν γιορτή, όμως κανείς στο σύλλογο δεν θέλει να γίνει η ομάδα “σάκος του μποξ” και να βγει τελευταία. Συνεπώς σε ματς όπως το επόμενο, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εντός, είναι σαφές πως στόχος είναι η νίκη.

Αυτό δεν πάει να πει πως το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Απεναντίας, πρόκειται για ευκαιρία για μια ακόμα εντός έδρας νίκη, με δεδομένο ότι η αντίπαλος δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος αλλά και ότι και εκείνη έχει παράλληλες υποχρεώσεις, στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο Μίτσελ προκειμένου εκείνος να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πολύ δυσάρεστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο, συσσώρευσε πολλές απουσίες παικτών με ενεργή συμμετοχή, ο κόουτς συμπληρώνει αποστολή με νεαρούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία.

* Έχει χάσει μόνο 1/4 εντός στο πρωτάθλημα, από την Μπαρτσελόνα με 1-4.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με 1-1 εντός με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Άλβαρες μόλις στο 1ο λεπτό, ισοφάρισε στο 84’ με τον Σούσιτς.

Έβγαλε χαρακτήρα, δεν έχασε από την Ατλέτικο παίρνοντας το 1-1 από ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Σούσιτς, ο οποίος αιφνιδίασε τους πάντες και πήγε στη διακοπή πιο ήρεμη. Στα μεγάλα παιχνίδια έχει βγάλει χαρακτήρα, το είχε κάνει και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ασχέτως αν έχασε με 0-2, το λιγότερο που άξιζε ήταν ένα γκολ.

Κάκιστη η βαθμολογική της θέση και δεν υπάρχει ως δικαιολογία το γεγονός ότι έχει παράλληλες υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Ούτε εκεί τα πηγαίνει καλά έχοντας έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια, το τυπικά εκτός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη Πέμπτη είναι παιχνίδι που πρέπει να νικήσει για να μη βρεθεί από νωρίς σε πολύ μειονεκτική θέση.

Προέχει το ματς στην Καταλονία με την Τζιρόνα, το οποίο επίσης δεν είναι εύκολο, όμως μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η αντίπαλος είναι ακόμα πιο άπειρη στο να διαχειρίζεται με επιτυχία δύο ματς την εβδομάδα και μάλιστα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από ‘κει και πέρα τις πιθανότητες για καλό αποτέλεσμα για τον Αλγουαθίλ και τους παίκτες του ενισχύουν και οι πολλές απουσίες του αντιπάλου, σε σημείο που να τους κάνει να πιστεύουν ακόμα και στο δεύτερο διπλό της σεζόν.

Συγκεντρωμένη την ομάδα του στο στόχο της στο παιχνίδι με την Τζιρόνα και στον τρόπο που θα τον προσεγγίσει θέλει ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ. “Οι απουσίες των αντιπάλων δεν αλλάζουν κάτι για μας, ο προπονητής τους παραμένει ο ίδιος, άρα και το στυλ παιχνιδιού, θα αλλάξουν απλώς κάποια πρόσωπα” σχολίασε. Απόντες έχει και ο ίδιος, αισθητά λιγότερους όμως, πέρα από τους μακροχρόνιους τραυματίες Τραορέ, Άιχεν Μουνιόθ και Ζαχαριάν, εκτός είναι και ο νεαρός μέσος Μαρίν.

Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 under 2,5.

* Έχασε μόνο 1/5 τελευταία, από την Άντερλεχτ εντός με 1-2 για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τζιρόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ