*14η αγωνιστική

*Η Ίστλεϊ έχει εννιά νίκες σε 11 επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο.

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προηγούμενο ματς: Η Όλντερσοτ κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Ντέρμπι U21 με χατ τρικ του Ρομπ Τζόουνς (18’, 32’, 59’).

Η Όλντερσοτ πέτυχε δύο σερί νίκες μέσα σε τρεις μέρες, μία στο κύπελλο Αγγλίας, όπου απέκλεισε την Μπαθ Σίτι με νίκη 2-1 εντός έδρας, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, και μία σε έναν νεοσύστατο θεσμό, σαν Λιγκ Καπ των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, κερδίζοντας με 3-0 εντός έδρας την Ντέρμπι U21.

Το θέμα είναι να αρχίσει να παίρνει κάποια νίκη και στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει συμπλήρωσει εφτά σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τρεις ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα και τέσσερις ισοπαλίες.

Μάλιστα στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί ήττες εντός, χωρίς να έχει σκοράρει καν.

Διατηρείται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στη 18η θέση συγκεκριμένα, αλλά πλέον σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στατιστικά

*Τρία σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 G/G και αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Ίστλεϊ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Σάουθεντ, με γκολ του Πεπλ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

H Ίστλεϊ έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Σάουθεντ, με ένα γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Όλα αυτά μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα στη σεζόν, με μόνο δύο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της.

Μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες, με μία ισοπαλία έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Σιγά – σιγά υποχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα, ούσα πλέον στην έβδομη θέση του, τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου στο -9 την κορυφή, αλλά και στο +1 από την όγδοη.

Στατιστικά

*4/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Όλντερσοτ – Ίστλεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ