* 8η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 9/12 μεταξύ τους παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ.

* Η Μαν. Γιουνάιτεντ μετρά 5 σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στην Μπρέντφορντ με συνολικο σκορ 13-2.

* Τα 4/5 γκολ στα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις!

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 19/10!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Άστον Βίλα.

Οικτρό το ξεκίνημα της σεζόν για τη Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χάαχ συνεχίζει να σπάει αρνητικά ρεκόρ του συλλόγου, αλλά η διοίκηση του έδωσε κι άλλο χρόνο για να βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας.

Οι μόλις 8 βαθμοί στα 7 πρώτα παιχνίδια της σεζόν είναι το χειρότερο ξεκίνημα του συλλόγου στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ και τα μόλις 5 γκολ ενεργητικό η 2η χειρότερη επίδοση στη φετινή λίγκα!

Απέτυχε να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ, τελευταία φορά που έμεινε δίχως γκολ σε 4 σερί ήταν το 1989! Άλλοθι για τον Τεν Χάαχ η αστοχία των παικτών του, καθώς το -6.1 στα επιθετικά xG (5 γκολ σε 11.1 xGoals) είναι ο χειρότερος δείκτης της κατηγορίας.

Από την άλλη όμως, έχει και τον καλύτερο αμυντικό δείκτη xG, με 8 γκολ παθητικό στα 11.5 xGoals που έχει επιτρέψει.

Με την ισοπαλία της 6ης Οκτωβρίου στο Villa Park η Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε 5 ματς δίχως νίκη, έχει μείνει ήδη στο -10 από την κορυφή, ενώ απέτυχε να κερδίσει και στα δύο πρώτα παιχνίδια του Europa League.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Μαζράουι (μπακ), Ντιαλό (εξτρέμ), Γκαρνάτσο (εξτρέμ) προπονήθηκαν κανονικά μετά τις ενοχλήσεις που τους κράτησαν μακριά από τις εθνικές τους.

Αντιθέτως, ο Μέινου (μέσος) προστέθηκε στο απουσιολόγιο κι αναμένεται να χάσει τον υπολοιπο Οκτώβριο, νέο πρόβλημα και ο Μαγκουάιρ (στόπερ) που χτύπησε στο Μπέρμιγχαμ.

Μόνιμα τραυματίες οι αριστεροί μπακ Μαλάσια και Σο, συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Γιορό (στόπερ), όπως και ο Μάουντ (μέσος) που τραυματίστηκε στο ματς με την Τότεναμ.

Αμφίβολος ο Ουγκάρτε (μέσος), θα περάσει τεστ ετοιμότητας μετά τις ενοχλήσεις που έβγαλε με την εθνική Ουρουγουάης. Θα ξεκινήσει ο αρχηγός Φερνάντες, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το ακόλουθο ευρωπαϊκό ματς με την Φενέρμπαχτσε (εκτός).

Στατιστικά

* No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Fonbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις |

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (5-3) επί της Γουλβς. Με Κόλινς (2’) και πέναλτι του Μπεουμό (20’) προηγήθηκε δις η Μπρέντφορντ, με Κούνια (4’) και Λάρσεν (26’) ισοφάρισε ισάριθμες φορές η Γουλβς. Ο Νόργκααρντ (28’) έκανε το 3-2, οι Πίνοκ (45+2’), Καρβάλιο (90’) έστειλαν το ματς στο 5-2 και ο Αΐτ Νουρί (90+3’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι “μέλισσες” εκμεταλλεύτηκαν για ακόμη μία φορά την έδρα τους (3-1-0) στο ξεκίνημα της σεζόν για να φύγουν με καλή ψυχολογία για τη διακοπή των εθνικών ομάδων, χορταίνοντας θέαμα εκ νέου το φιλοθεάμον κοινό.

Εκπληκτική η τάση της ομάδας του Φρανκ να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους, μετά από τρια σερί παιχνίδια που σκόραρε στο 1ο λεπτό, απέναντι στη Γουλβς χρειάστηκε 75 δευτερόλεπτα για να πάρει προβάδισμα! Με τον στόπερ Κόλινς να δημιουργεί την επίθεση, την οποία ολοκλήρωσε ως άλλος στράικερ.

Γρήγορη, ζωηρή, άφοβη επιθετικά η Μπρέντφορντ απέναντι στους “λύκους” εξέθεσε τα αμυντικά τους προβλήματα σκοράροντας με διαφορετικούς τρόπους, επιβεβαιώνοντας ότι το σύνολο δεν επηρεάζεται από απουσίες, οι οποίες δεν είναι λίγες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπεουμό με 6 τέρματα, δεν έχει αφήσει να φανεί το κενό του φευγάτου Τόνεϊ, ούτε του τραυματία Γουισά.

Στα τρία φετινά ταξίδια για την Πρέμιερ Λιγκ γνώρισε ισάριθμες ήττες, αλλά σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Λίβερπουλ, Μαν. Σίτι, Τότεναμ) και με ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Τελευταία φορά που εκκίνησε σεζόν με 4/4 εκτός έδρας ήττες ήταν το 1961!

Δίχως νέα αγωνιστικά προβλήματα επιστρέφει στην δράση το σύνολο, δεν προλαβαίνουν ακόμα οι Γιένσεν (μέσος), Τιάγκο (φορ), ούτε ο Χένρι (αρ. μπακ) που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από σχεδόν έναν χρόνο. Σταθερά εκτός οι Ντασίλβα (μέσος), Χίκι (μπακ), αλλά ο σημαντικός Γουισά (φορ) ανάρρωσε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν και έχει καλές πιθανότητες να μπει στην αποστολή για το Μάντσεστερ.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ