* 8η αγωνιστική

* No Goal τα 9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Αήττητη η Ίπσουιτς στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0).

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά το Φεβρουάριο του 2002.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 19/10!

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (4-1) από τη Γουέστ Χαμ. Ο Αντόνιο (1’) άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ, ο Ντελάπ (6’) ισοφάρισε για την Ίπσουιτς και οι Κούντους (44’), Μπόουεν (49’), Πακετά (69’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σκορπίστηκε το μομέντουμ βελτίωσης που παρουσίασαν οι “tractor boys” στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, γνώρισαν βαριά ήττα από έναν αντίπαλο που είχε προβληματικό πρόσωπο μέχρι πρότινος κι έδειξαν ότι έχουν πολλά “ψωμιά” ακόμα για να προσαρμοστούν στην Πρέμιερ Λιγκ, της οποίας είναι η χειρότερη ομάδα και σε επιθετικό xG (5.1) και σε αμυντικό xG (15.7).

Υπέρ το δέον θαρραλέο το τακτικό πλάνο του κόουτς ΜακΚένα στο Λονδίνο, στον απόηχο της καλύτερης εμφάνισης του συνόλου στο 2-2 με την Άστον Βίλα. Παρασύρθηκε, ενδεχομένως υπερτίμησε τις δυνατότητές του και ταπεινώθηκε από μία πιο ποιοτική και πολύ πιο έμπειρη ομάδα.

Φάρος αισιοδοξίας για την συνέχεια ο 21χρονος φορ Ντελάπ, ο οποίος έφτασε τα 4 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της λίγκας, αλλά η συμπεριφορά των στόπερ της ομάδας δεν είναι του απαιτούμενου επιπέδου.

Σήμερα η Ίπσουιτς θα προσπαθήσει να αποφύγει το χειρότερο ξεκίνημά της στην 1η κατηγορία, δεν έχει φτάσει ποτέ τα 8 πρώτα ματς δίχως νίκη.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Τουανζέμπε (στόπερ/μπακ), Καγιούστε (μέσος) θα χάσουν κι άλλο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολοι λογίζονται οι ρολίστες Λουόνγκο (μέσος), Αλ-Χαμαντί (φορ).

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Fonbet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις |

ΕΒΕΡΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Νιουκάστλ. Στο 35ο λεπτό ο Γκόρντον έχασε πέναλτι για τη Νιουκάστλ.

Συνήλθαν οι “toffees” πριν τη διακοπή, πήραν 5 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια τους και πήγαν πιο ήρεμοι στο break, δίχως να τους τρομάζει η βαθμολογία και με αισιοδοξία για βελτίωση των εμφανίσεων με τις επιστροφές παικτών που αναμένονται.

Η εμφάνιση απέναντι στη Νιουκάστλ δεν έθελξε, ο κόουτς Ντάιτς ουδέποτε ρίσκαρε τακτικά γνωρίζοντας τους κινδύνους και χρειάστηκε δυνατή εμφάνιση από τον Πίκφορντ για το πρώτο clean sheet της σεζόν.

Ο κίπερ της Έβερτον έβγαλε το άσχημα εκτελεσμένο πέναλτι του πρώην συμπαίκτη του, ήταν σταθερός στις ενέργειές του, ενώ επιθετικά ξεχώρισε η μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να νικιέται από τον Πόουπ και τον Γκέιγ να αστοχεί στο “ριμπάουντ” από ευνοϊκή θέση.

Ζήτημα πλέον στην ομάδα να βρει αποτελέσματα και μακριά από το Γκούντισον Παρκ, αφού αγνοεί τις εκτός έδρας νίκες μέσα στο 2024 (0-5-9).

Μεγαλύτερο ζήτημα η διαχείριση των προβαδισμάτων, αφού έχει ήδη χάσει 8 πόντους ενώ προηγούταν, ενώ τη μοναδική νίκη την πέτυχε με ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας (2-1).

Στα αγωνιστικά νέα, οι Κόουλμαν (δεξί μπακ), Μικολένκο (αρ. μπακ), Εντιαγέ (εξτρέμ) είναι έτοιμοι για το σημερινό ταξίδι, αλλά ο κόουτς Ντάιτς θα κληθεί την τελευταία στιγμή να πάρει απόφαση για τον κομβικό Μπρανθγουέιτ (στόπερ), ο οποίος αγωνίστηκε μόνο στη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας.

Δεν προλαβαίνει ο Πάτερσον (δεξί μπακ) που έχει μπει στις προπονήσεις, εκτός τέθηκαν και οι μέσοι Γκάρνερ, Ιροεγκμπούναμ, ενώ οι επιθετικοί Μπρόγια, Σερμίτι είναι μακροχρόνιες απουσίες.

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ίπσουιτς – Έβερτον στην Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ