* 9η αγωνιστική

* No Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Γκιόζτεπε μετράει τρεις σερί νίκες επί της Εγιουπσπόρ.

ΕΓΙΟΥΠΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Κόνιασπορ. Ο Κουτουτσού (65’) άνοιξε το σκορ για την Εγιουπσπόρ, αλλά οι Ερντογάν (72’) και Άλεκσιτς (90+7’) γύρισαν το ματς για την Κόνιασπορ.

Αποτυχημένο το ταξίδι της 6ης Οκτωβρίου για τη νεοφώτιστη της κατηγορίας, η οποία επιβεβαιώνει με τις εμφανίσεις της ότι έχει την ποιότητα να μην μπλέξει καθόλου με την ουρά.

Με καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις συνοδεύτηκε και η δεύτερη ήττα της στην Super Lig, σκληρό το αποτέλεσμα για την ίδια στο Ικόνιο, όπου κυριάρχησε εδαφικά (71% κατοχή).

Ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και απειλήθηκε μόνο στις καθυστερήσεις πριν την ανάπαυλα. Το ελεγχόμενο παιχνίδι της συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος και βρήκε το γκολ προβαδίσματος με δύσκολη εκτέλεση εκτός περιοχής.

Τίποτα δεν έδειχνε ότι μπορεί να απειληθεί το προβάδισμά της, αλλά από ένα φτηνό λάθος στην κυκλοφορία προέκυψε η ισοφάριση, η οποία άλλαξε το μομέντουμ του ματς. Έχασε την ισορροπία της Εγιουπσπόρ μετά το 1-1 και απειλήθηκε σε τρεις περιπτώσεις, πριν την στατική φάση που έφερε την ανατροπή με εντυπωσιακό γυριστό.

Στα αγωνιστικά νέα, επέστρεψε στις προπονήσεις και πιθανώς θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης ο Τιάμ (φορ), ερωτηματικό είναι ο έμπειρος Μεράς (αρ. μπακ) που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 3/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Σίβασπορ. Οι Ρόμουλο (6’) και Σολέ (10’) έκαναν το 2-0 της Γκιόζτεπε, οι Τσιφτσί (55’) και Μένινγκ (57’) ισοφάρισαν για την Σίβασπορ και ο Φοφανά (90+4’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άμεση η αντίδραση από την ομάδα της Σμύρνης στην πρώτη ήττα της σεζόν, στις 5 του Οκτώβρη πέτυχε την 3η νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια, ξεπερνώντας τις προσδοκίες στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Σε φόρτωμα της αντίπαλης περιοχής από πλάγιο άουτ και με κεφαλιά του φορ της πήρε γρήγορο προβάδισμα και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι χτύπησε ξανά (2-0) με κάθετη ατομική προσπάθεια από τον χαφ της.

Απείλησε με τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα, απειλήθηκε παράλληλα από στατικές φάσεις της Σίβασπορ, η οποία τελικά μείωσε με αυτό τον τρόπο στο δεύτερο μέρος και δευτερόλεπτα αργότερα χτύπησε στο transition για το 2-2.

Έπεσε η δράση μετά την ισοφάριση, αλλά η Γκιόζτεπε ουδέποτε συμβιβάστηκε με τον πόντο και χτύπησε κάθετα στο χώρο για το 3-2, με τον “πολύ” Φοφανά, που μετακόμισε στην Σμύρνη στο κλείσιμο των μεταγραφών, να ανοίγει λογαριασμό.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Μποκέλε (στόπερ), αλλά συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός Ντένις (μέσος), ενώ οι Μιρόσι (στόπερ), Κανατσιζκούς (φορ) παραμένουν τραυματίες.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Εγιουπσπόρ – Γκιόζτεπε στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ