* 12η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Ekstraklasa.

ΜΟΤΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεχ Πόζναν. Ο Ίσακ (24’) άνοιξε το σκορ για τη Λεχ, αλλά ο Μραζ (25’, 54’) γύρισε το ματς για τη Μότορ.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η νεοφώτιστη της Ekstraklasa στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, αποκορύφωμα της πορείας της το διπλό της 5ης Οκτωβρίου στο Πόζναν, όπου μέχρι πρότινος η πρωτοπόρος της λίγκας μετρούσε μόνο νίκες με ένα γκολ παθητικό!

Αναμενόμενα σε παθητικό ρόλο η Μότορ, από το repress των γηπεδούχων προέκυψε το προβάδισμά τους, αλλά με την σέντρα ξεδιπλώθηκε όμορφα για την άμεση ισοφάριση.

Έπεσε η επιθετικότητα της Λεχ στην συνέχεια, το 2-1 ακυρώθηκε για εκατοστά μέσω VAR και η Μότορ μέσα από νέα υπομονετική ανάπτυξη γύρισε το ματς. Ακολούθως φορτώθηκε η περιοχή της, οι Ποζνανοί δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις, αλλά η Μότορ είχε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες της επανάληψης σε αντεπιθέσεις.

Άλλαξε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μέσα στη διακοπή, καμία ανησυχία για τον κόουτς Στολάρσκι μετά τις τελευταίες νίκες.

Στα αγωνιστικά νέα, ο βασικός κίπερ Μπρκιτς θα χάσει δεύτερο σερί ματς, ενώ μακροχρόνια είναι η απουσία του Κρουκ (στόπερ).

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 4/6 φετινά εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΙΤΖΕΒ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Κορόνα Κιέλτσε. Ο Ναγκαμάτσου πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 80ο λεπτό.

Με την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν πήγαν στη διακοπή οι “κόκκινοι”, απρόσμενος θύτης η Κορόνα στις 4 Οκτωβρίου, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάσει εμφάνισης.

Η Βίτζεβ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα (17’), απάντησε στις απειλές (28’) η Κορόνα κι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με νέα σημαντική στιγμή. Απείλησε πρώτη και στο δεύτερο μέρος, αλλά η Βίτζεβ ήταν η πιο επικίνδυνη μέχρι το 80ο λεπτό, όταν ο Ναγκαμάτσου πήρε το “ριμπάουντ” από εκτέλεση φάουλ για το καθοριστικό γκολ.

“Ήταν ωραίο που μπορούσαμε να δουλέψουμε περισσότερο, αλλά και να ξεκουραστούμε. Ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα και σκεφτήκαμε τι είναι κρίσιμο για την απόδοσή μας.” δήλωσε ο κόουτς Μισλίβιετς, ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα. Μακροχρόνια εκτός μόνο ο ηγετικός Παβλόφσκι (μέσος).

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μότορ Λούμπλιν – Βίτζεβ Λοτζ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ