*8η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας σήμερα 19/10!

ΚΟΜΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από τη Νάπολι. Ο ΜακΤόμινεϊ άνοιξε το σκορ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό, ισοφάρισε ο Στρεφέτσα για τους φιλοξενούμενους στο 43′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Λουκάκου (53′ πεν.) και Νέρες (86′).

Τρεις αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Κόμο (2-1-0), έλαβε τέλος απ’ τη Νάπολι στο “Diego Armando Maradona” πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ μόλις 25” μετά το εναρκτήριο λάκτισμα, ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια, είχε δοκάρι κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες, προτού ισοφαρίσει με σουτάρα του Στρεφέτσα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Δεν άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε στο δεύτερο μένοντας, δίκαια, με άδεια χέρια.

Στις δύο συνολικά εντός έδρας αγωνιστικές η Κόμο συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς με διαφορά γκολ 5-4. “Η Πάρμα αποτελεί μία ποιοτική ομάδα με καθαρές ιδέες. Η διακοπή μας έκανε καλό, δουλέψαμε πάνω στην κατοχή μπάλας”, υπογράμμισε ο προπονητής Φάμπρεγκας. Μένει να φανεί αν πάρει και πάλι φανέλα βασικού ο Νίκο Παζ που αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής πριν από τρεις μέρες. Διαθέσιμοι και πάλι οι Τσέρι και Μπάρμπα.

Στατιστικά

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΑΡΜΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Μπολόνια. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί (52′).

Άντεξε παίζοντας με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο στο “Renato Dall’ Ara”, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την Μπολόνια πριν τη διακοπή της Σέριε Α. Τους έξι έφτασε η Πάρμα που αγνοεί τη νίκη σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3), διάστημα στο οποίο δέχτηκε συνολικά τέσσερις κόκκινες κάρτες! Πρέπει να γυρίσουμε περίπου δύο μήνες πίσω για να βρούμε το μοναδικό “τρίποντο” που απέσπασε απέναντι στη Μίλαν (2-1 εντός).

“Πραγματοποιήσαμε ένα ξεκίνημα πέρα από κάθε προσδοκία, θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Δεν στέκουν οι φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με το μέλλον μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Πέκια. Νοκ άουτ τέθηκε ο Οσόριο που τραυματίστηκε όσο ήταν στην Εθνική Βενεζουέλας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπονί, πίσω του θα παίξει ο Ερνάνι και πλάι σε αυτόν οι Μαν και Κανσελιέρι.

Στατιστικά

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΜΟ – ΠΑΡΜΑ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ