*9η αγωνιστική

*NG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Πάντερμπορν. Σκόραραν οι Κλάας (14′), Ζέντερ (65′) και Κινσόμπι (81′ πεν.).

Ούτε πριν τη διακοπή για τις Εθνικές κατάφερε να σκοράρει ή να βάλει τέλος σε αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (0-1-5 / διαφορά γκολ 0-17) η Ρέγκενσμπουργκ, επιστρέφοντας με άδεια χέρια από την έδρα της Πάντερμπορν. Προσπαθούσε να την κρατήσει όρθια ο τερματοφύλακας Γκέμπχαρντ που κατέγραψε συνολικά έξι αποκρούσεις, δημιούργησε μόλις μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Διατηρούνται στην τελευταία θέση της 2. Μπουντεσλίγκα οι “κόκκινοι”, επικράτησαν μόλις μία φορά σε έντεκα αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (τέσσερις ισοπαλίες, έξι ήττες): Τον Φεβρουάριο 2018 εντός έδρας με 4-3. “Θα πρέπει να φτάσουμε σε υψηλή απόδοση για να περιορίσουμε τη δράση της”, είπε ο προπονητής Ένοχς.

Στατιστικά

*NG στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από το Αμβούργο. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντομπέ (8′) και Γκλάτζελ (83′ πεν., 90′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Χαγκ (81′).

Τέλος μπήκε στο αήττητο σερί 21 αγωνιστικών της Φορτούνα Ντίσελντορφ πριν από δύο βδομάδες, όταν υποκλίθηκε μπροστά στο κοινό της στο Αμβούργο. Πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της, καθώς δημιούργησε συνολικά 21 ευκαιρίες αναγκάζοντας σε έξι αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ξεχώρισε ο Γιοχάνεσον που είχε 92% ευστοχία στις πάσες και 3/6 επιτυχημένες μονομαχίες στο έδαφος.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ παραμένει αήττητη σε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Ρέγκενσμπουργκ (2-2-0), στις τρεις απ’ τις οποίες κράτησε το μηδέν. “Η βαθμολογία μετράει μόνο την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί να μην έχει πετύχει πολλά γκολ, αλλά έχει δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να το κάνει”, είπε ο προπονητής Τιούν.

Στατιστικά

*NG στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ