10η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κόβεντρι με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Ρουντόνι στο 26’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκασαμά στο 45+2’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Τσαρλς στο 90+3’.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κατάφερε να «κλέψει» η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε στις καθυστερήσεις να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στην επανάληψη αν και δέχθηκε έντονη πίεση, βρήκε τρόπο στις καθυστερήσεις του ματς να πετύχει το γκολ της ανατροπής και εν τέλη της νίκης.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα, δείχνοντας πως δεν την επηρέασε καθόλου η ήττα απέναντι στη Λούτον (2-1). Έκτοτε νίκησε τις Γουέστ Μπρομ (3-2) και Κόβεντρι (1-2), ενώ έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι (0-0). Μαχητική τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, βρίσκει σχεδόν μόνιμα το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι από τις πιο ασταθείς αμυντικά ομάδες του πρωταθλήματος.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΕΡΝΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Πρέστον, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Μπέρνλι. Αν και είχε ευκαιρίες, δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη εστία, μένοντας εύκολα στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, όμως κι εκείνη με τη σειρά της δεν χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα.

Δεν έχει πείσει με την εικόνα της στις τελευταίες αναμετρήσεις της, με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο και στα αποτελέσματά της. Παραμένει μεν αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές (3-3-0), παρ’ όλα αυτά απέτυχε να βρει δίχτυα στις δύο από τις τρεις πρόσφατες. Στα θετικά το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και τρία ματς, δείχνοντας σταθερότητα σε αυτόν τον τομέα.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπέρνλι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ