10η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πλίμουθ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ομπαφέμι στο 15’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Καστέγιο στο 86’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίτακερ στο 90+7’.

Την ήττα στο τέλος γνώρισε η Μπλάκμπερν. Υπέκυψε πολύ εύκολα στην πίεση των γηπεδούχων, μένοντας πίσω στο σκορ από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όμως στις καθυστερήσεις υπέκυψε για ακόμα μία φορά, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ.

Άμεση θα πρέπει να είναι η αντίδρασή της ύστερα από τις διαδοχικές ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, αν θέλει να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η διακοπή των εθνικών ομάδων αναμένεται να της έχει κάνει καλό, καθώς δεν άφησε ιδιαίτερα θετικά στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες κόντρα σε Κόβεντρι (3-0) και Πλίμουθ (3-0). Εντός έδρας είναι άτρωτη, έχει το απόλυτο μετά από τέσσερις αγωνιστικές (4-0-0), όντας η μοναδική ομάδα με αυτό το ρεκόρ.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Στόουκ, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Σουόνσι. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, αλλά κράτησε την εστία της ανέπαφη έστω και δύσκολα.

Απέτυχε να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα στα τρία πρόσφατα παιχνίδια της, βγάζοντας αναποτελεσματικότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Καθόλου καλή η εικόνα της στις εξόδους της μέχρι στιγμής, καθώς μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3), έχοντας δεχθεί γκολ σε όλες. Μάλιστα μόλις η μοναδική της νίκη ήταν και το μόνο ματς στο οποίο κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπλάκμπερν – Σουόνσι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ