8η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Σκωτίας σήμερα 19/10!

ΣΕΛΤΙΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σλίγκο Ρόβερς με σκορ 2-3, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πάλμα με πέναλτι στο 9’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπάρλοου στο 13’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Πάουερ στο 17’. Το 2-2 πέτυχε ο Πάλμα στο 90’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο 90+2’.

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει μερικούς παίκτες που δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής είχε ο Μπρένταν Ρότζερς, «εξετάζοντας» παράλληλα και πολλούς παίκτες από την ακαδημία. Καλή εμφάνιση, είχε ευκαιρίες, δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι δέχθηκε ανατροπή, πραγματοποιώντας την εξίσου στα τελευταία λεπτά

Να διατηρήσει την 1η θέση του πρωταθλήματος θέλει σήμερα, φιλοξενώντας την ισόβαθμη με εκείνη Αμπερντίν. Είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς απώλεια βαθμών ύστερα από εφτά αγωνιστικές (7-0-0) και θέλει να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό». Είναι σε τρομερή κατάσταση, πορεύεται ακάθεκτη στις εγχώριες αναμετρήσεις της, μετρώντας μόνο νίκες, ενώ δεν φάνηκε να την πτοεί καθόλου η βαριά ήττα κόντρα στη Ντόρτμουντ (7-1). Μάλιστα το γκολ που δέχθηκε απέναντι στη Ρος Κάουντι (1-2) ήταν το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Χαρτς με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Κέσκινεν στο 2’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κεντ στο 36’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Σπάιταλ στο 63’. Το 2-2 πέτυχε ο Ντέβλιν στο 65’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παλαβέρα στο 88’.

Το τρίποντο στο τέλος κατάφερε να πάρει η Αμπερντίν. Αν και μπήκε δυνατά παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από το ξεκίνημα, στη συνέχεια δέχθηκε την ανατροπή, χωρίς μάλιστα να πιεστεί ιδιαίτερα. Δεν το έβαλε όμως κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα, ενώ στα τελευταία λεπτά πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Το μεγαλύτερό της «τεστ» είναι έτοιμη να δώσει, καθώς αντιμετωπίζει την ισόβαθμη με εκείνη Σέλτικ. Πραγματοποιεί ένα τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας μόνο νίκες σε όλες τις αναμετρήσεις της και σήμερα θέλει να δείξει πως είναι ικανή να προκαλέσει προβλήματα και «ταραχές» στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι σε τρομερή κατάσταση, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει ασταμάτητα, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν συνηθίζει να δέχεται γκολ, τελευταία ήταν αρκετά πιο επιρρεπής.

Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Σέλτικ – Αμπερντίν στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ