*9η αγωνιστική

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Χέρενφεν στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Ναϊμέγκεν (6-5-1).

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπρέντα την περασμένη αγωνιστική. Παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 69′, δέχτηκε γκολ στο 81′, το οποίο εν τέλει έκρινε και το ματς.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πήγε στην διακοπή η Ναϊμέγκεν, αφού έχασε από την νεοφώτιστη Μπρέντα με 1-0 σε ένα παιχνίδι όπου πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση. Είναι χαρακτηριστικό πως δέχτηκε το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο. Έπεσε έτσι στην ζώνη και έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-3).

Οι σχέσεις των οπαδών με τον κόουτς Μέιχερ είναι πάντα ιδιαίτερες, παρότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια με τον Ολλανδό στο τιμόνι. Μερίδα των φιλάθλων ζήτησαν εξηγήσεις για τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα, με τον τελευταίο να απολογείται σε ήρεμο κλίμα.

«Χρειαζόμασταν την διακοπή αλλά γενικά βλέπω μια υποτονικότητα που δεν είχαμε πέρυσι. Ελπίζω αυτό να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια, καθώς έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και για την φετινή σεζόν», σχολίασε ο Μέιχερς.

Παραμένει στα πιτς ο βασικός μέσος Πρέπερ, αμφίβολος με τις πιθανότητες κατά του είναι ο στόπερ Σαντλέρ. Ταλαιπωρήθηκε από ασθένεια τις τελευταίες μέρες ο Τούρκος φορ Ονάλ.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Τσβόλε εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βρέθηκε να χάνει από το 3′, ισοφάρισε άμεσα (10′), αλλά δεν άλλαξε κάτι στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Τσβόλε και έμεινε στο 1-1 απέναντί της, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την διακοπή. Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν γκολ από νωρίς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και παρότι η Χέρενφεν προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο την αντίπαλό της, έχασε ορισμένες κλασσικές ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παρέμεινε έτσι στους οκτώ βαθμούς και το κλίμα στις τάξεις της είναι παράξενο.

Θέμα έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Φαν Πέρσι και τον κίπερ Νόπερτ. Πριν από τη σεζόν, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε ότι θα χρησιμοποιούσε και τους δύο τερματοφύλακές του μέσα στην χρονιά. Μέχρι σήμερα, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, αφού ο Νόπερτ (βασικός μέχρι πέρυσι) έχει παραγκωνιστεί.

«Η αλήθεια είναι πως διανύουμε ένα κακό διάστημα, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε μαζί αυτή την κακή περίοδο και να βγούμε πιο δυνατοί», τόνισε ο Φαν Πέρσι, με αφορμή το γεγονός πως η ομάδα του έχει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3).

Τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο φορ Νικολάεσκου, ο οποίος παραμένει στα πιτς και δεν αγωνίστηκε ούτε με την Εθνική Μολδαβίας την προηγούμενη εβδομάδα. Αμφίβολος παραμένει και ο εξτρέμ Ελ Σαέντ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο φορ Κάρλσμπακ.

Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ