*8η αγωνιστική.

*Σε σύνολο 17 αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο γηπεδούχος κέρδισε μόλις τέσσερις φορές. Στα τελευταία 7/9 μεταξύ τους ματς ο εκάστοτε γηπεδούχος δε σκόραρε!

*Από 8/11 μεταξύ τους Under 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Τέσσερις ισοπαλίες στα εφτά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τη Λαμία.

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σήμερα 19/10!

ΛΑΜΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στον Άρη. Το 1-0 ο Λορέν Μορόν στο 1-0 στο 4’, το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 43’. Δίκαιο το αποτέλεσμα, ο Άρης ήταν ανώτερος απ’ την αρχή ως το φινάλε.

Τη χρειαζόταν τη διακοπή η Λαμία, που ερχόταν από διαδοχικές ήττες, τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας κόντρα στον Άρη. Στο ντεμπούτο του Βόκολου στον πάγκο της, ήταν λογικό να μην καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια τον φορμαρισμένο αντίπαλο, που σκόραρε πολύ νωρίς και πήρε ακόμη περισσότερη ψυχολογία. Το ματς «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο με το 2-0 του Μορόν, στο δεύτερο 45λεπτο η Λαμία δεν είχε τρόπους να απειλήσει, ο Άρης έφτασε κοντά στο 3-0.

«Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε ένα δύσκολο ματς, ο Άρης είναι ποιοτικός και έχει φόρμα. Το κλειδί του ματς ήταν το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Είμαι όμως σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, ειδικά με την εικόνα του δεύτερου μέρους. Ίσως να μπορούσαμε και κάτι παραπάνω. Πρέπει να βελτιωθούμε σε τακτικά κομμάτια και ματς με το ματς να ανεβαίνουμε. Έχει δυνατότητες η ομάδα, γι’ αυτό είμαι εδώ», ανέφερε ο Έλληνας κόουτς.

Έμεινε στους πέντε πόντους η ομάδα του, έρχεται από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, στα τρία εκ των οποίων δε σκόραρε. Επιστρέφουν οι Βλαχομήτρος (Επιθετικός, 6,1) και Φουρτάδο (Μέσος, 6,1).

Στατιστικά

*ΝG τα 5/8 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

*Under 2.5 τα 5/8 παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας πρόκριση στην παράταση κόντρα στην Καβάλα για το Κύπελλο (0-1). Το γκολ ο Τζίμας στο 115’, νωρίτερα έχασε πέναλτι ο Μπαρτόλο.

Περίεργες ημέρες έζησε ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Καλλιθέα. Παρά τη νίκη, η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Κλοντ Μακελελέ, εξαιτίας διαφωνιών για τη διαχείριση του ρόστερ στα μόλις τρία παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας. Ο Γάλλος κόουτς άφησε αιχμές για τη διοίκηση των Αρκάδων, καθώς επεσήμανε ότι προσπάθησαν να του επιβάλλουν παίκτες.

Διάδοχος του επιλέχθηκε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο του Αστέρα μετά τον Νοέμβριο του 2018, είχε δουλέψει εκεί για περίπου ένα χρόνο. «Επιστρέφω με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, έτοιμος να δουλέψω σκληρά, να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και να πάμε ψηλά την ομάδα. Εκεί όπου ίσως δεν την έχουμε ξαναδεί», είπε ο Παντελίδης.

Γίνεται ο τρίτος προπονητής της χρονιάς για τον Αστέρα και ενώ βρισκόμαστε μόλις στον Οκτώβριο. Στο διάστημα της διακοπής οι Αρκάδες έπαιξαν εκτός έδρας με την Καβάλα για το Κύπελλο, χρειάστηκαν ένα γκολ του Τζίμα έξι λεπτά πριν το φινάλε και της παράτασης για να πάρουν την πρόκριση. Νωρίτερα πέρασαν με 3-1 απ’ την έδρα της Καλλιθέας, μετρούν ρεκόρ 1-3-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 9 πόντους είναι στην έβδομη θέση.

Στατιστικά

*Μετρά 5/8 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/6 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ