10η αγωνιστική

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί εντός δεκαετίας, με την Πλίμουθ να πανηγυρίζει εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1, ενώ το άλλο ματς έμεινε ισόπαλο (2-2) στην έδρα της Κάρντιφ.

ΚΑΡΝΤΙΦ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Τάνερ στο 54’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον ΜακΝάλι στο 73’.

Πάλεψε και κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Πολλές οι ευκαιρίες που δημιούργησε, απείλησε όμως με ελάχιστες από αυτές, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Στη συνέχεια υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης.

Θετικότερα στοιχεία έδειξε στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, αποσπώντας διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, μέσα σε αυτά και την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν. Για ακόμη ένα ματς θα βρίσκεται στον πάγκο της ο υπηρεσιακός προπονητής Ομέρ Ρίζα, με τα σενάρια για το διάδοχο του Ερόλ Μπουλούτ να είναι πολλά τις τελευταίες ημέρες και αναμένουμε ποιο θα είναι τελικά το όνομα αυτού.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΛΙΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπλάκμπερν με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ομπαφέμι στο 15’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Καστέγιο στο 86’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίτακερ στο 90+7’.

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στο τέλος για την Πλίμουθ. Καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, όμως στα τελευταία λεπτά του ματς δέχθηκε την ισοφάριση. Δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις βρήκε το γκολ που της χάρισε το τρίποντο.

Αρκετά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν νιώθει «άνετα» να αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της και αυτό είναι φανερό από τα αποτελέσματά της. Χωρίς νίκη σε πέντε εξόδους μέχρι στιγμής (0-1-4), έχοντας δεχθεί γκολ σε όλες. Από την άλλη σκόραρε μόλις μία φορά, δείχνοντας πως υπάρχει σημαντικό πρόβλημα. Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο της σήμερα, καθώς αποβλήθηκε στο ματς κόντρα στη Μπλάκμπερν.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κάρντιφ – Πλίμουθ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ