Προγνωστικά Μπάσκετ (18/10): Με προβλήματα το Αμβούργο

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
προγνωστικα μπασκετ

5053. ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ (21:00)

Την ήττα και κατά συνέπεια τον αποκλεισμό στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας γνώρισε την Παρασκευή στο Γκέτινγκεν, από την προβληματική τοπική ομάδα, με 86-78, η Βούρτσμπουργκ, που ήταν η δεύτερη στα πέντε επίσημα που έχει δώσει στη σεζόν.

👉 Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ για σήμερα!

Σε αυτό το ματς διασώθηκαν οι Τζίβαν Τζάκσον (20π, 5ασ) και Ζακ Σέλγιας (17π, 10ρ, 3ασ), ενώ ο Σάσα Φιλιπόφσκι περίμενε περισσότερα από τους υπόλοιπους ξένους της.

Βούρτσμπουργκ – Αμβούργο Τάουερς στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τέταρτη αποτυχία τους σε ισάριθμα ματς στο EuroCup υπέστησαν οι Τάουερς, με το εμφατικό 103-67 από την Κλουζ Ναπόκα, την Τρίτη στο Αμβούργο. Οι παίκτες του Μπένκα Μπαρλόσκι κατέρρευσαν από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα και το μέγεθος της διαφοράς ήταν απολύτως φυσιολογικό με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα μετρούν δύο νίκες σε τρία ματς, με το μοναδικό αρνητικό τους αποτέλεσμα να είναι στις λεπτομέρειες με 81-80 από την Μπάγερν στο Μόναχο, πριν από περίπου 20 ημέρες. Συνεχίζουν να απέχουν οι φόργουορντ Ζόμπορ Μαρόνκα και Νίκλας Βίμπεργκ και οι σέντερ Κουρ Κουάθ και Μπένεντικτ Τούρουντιτς.

Τα προβλήματα στους «ψηλούς» είναι πολλά για τους φιλοξενούμενους που δύσκολα θα αντέξουν. Με μικρό ποντάρισμα κρατάμε τον «άσο» στο -5,5 και το Over 164,5 πόντοι στο 2,75 στη Novibet.