Η Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση αμυντικoύ από Σαουδική Αραβία

Ανανεώθηκε:
laporte-real-metagrafi

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο γίγαντας της La Liga, αντιμετωπίζει μια αμυντική κρίση που έχει προκαλέσει ανησυχία στον προπονητή Κάρλο Αντσελότι.

Βάζεις Κωδικό* BETARADES20 για  🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αργή αποθεραπεία του Νταβίντ Αλάμπα και ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ έχουν δημιουργήσει κενά στην άμυνα της ομάδας, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση.

🔎 Βρες τα κορυφαία προγνωστικά στο Betarades.gr!

Η στροφή προς τη μεταγραφική αγορά

Σύμφωνα με αναφορές του έγκυρου δημοσιογράφου Μάριο Κορτεχάνα στο The Athletic, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής τον Ιανουάριο για να ενισχύσει την κεντρική της άμυνα.

Το μεταγραφικό επιτελείο του συλλόγου έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με πιθανούς στόχους.

Ο Λαπόρτ στο στόχαστρο

Ένα όνομα που ξεχωρίζει στη λίστα των υποψηφίων είναι αυτό του Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Λαπόρτ, πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, έδειξε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ότι εξακολουθεί να διατηρεί υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Εκτός από τον Λαπόρτ, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει και άλλους παίκτες όπως ο Βίτορ Ρέις και ο Καστέλο Λουκέμπα. Ωστόσο, το όνομα του Λαπόρτ φαίνεται να κάνει περισσότερο “κλικ” στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Βάζεις Κωδικό* BETARADES20 για  🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ