Η 8η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson (18/10)

Ανανεώθηκε:
betsson σουπερ λιγκ ειδικα

Η Super League επιστρέφει με πλούσια δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (19-20/10/2024) της κανονικής περιόδου. Στο πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά», τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Άρης υποδέχεται την Athens Kallithea με στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία.

Στους αγώνες της Super League οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, όπως και οι αποκλειστικές ειδικές αγορές. Η πρώτη σέντρα στην 8η αγωνιστική θα γίνει με το Βόλος – Πανσερραϊκός και θα κλείσει με το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικές και υπάρχουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Από τις αγαπημένες επιλογές είναι το σύνολο γκολ που θα επιτευχθούν σε αυτήν την αγωνιστική. Το Over 19,5 γκολ βρίσκεται στο 2,25** και το Under 19,5 γκολ προσφέρεται στο 1,60**.

Βόλος, Ατρόμητος, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Άρης και ΑΕΚ αγωνίζονται στα γήπεδά τους αυτή την αγωνιστική και το να πετύχουν Over 10,5 γκολ εμφανίζεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson. Στην ίδια τιμή τοποθετείται το Under 10,5 γκολ γηπεδούχων.

Οι αλλαγές στους πάγκους κάνουν ορισμένες ομάδες απρόβλεπτες και ήδη έχουν καταγραφεί αρκετές εκπλήξεις στην ελληνική λίγκα. Οπότε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους, που αυτήν την αγωνιστική είναι οι Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός, Athens Kallithea και ΠΑΟΚ; Το να πετύχουν συνολικά πάνω από 8,5 γκολ πληρώνει 2,35** και το αντίστοιχο Under βρίσκεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

Το στοίχημα στη Super League χαρίζει μοναδικές εμπειρίες, με τις ομάδες να ακολουθούν διαφορετικές τακτικές προκειμένου να φτάσουν στους στόχους τους. Το να υπάρξουν συνολικά Over 61,5 κόρνερ στην αγωνιστική ανέρχεται στο 2,50**, με το Under 61,5 κόρνερ να προσφέρεται στο 1,50** στην Betsson.

Όσο για τα αυτογκόλ, το Over 1,5 εκτοξεύεται στο 4,25**, ενώ το Under 1,5 αυτογκόλ τοποθετείται στο 1,20**. Και τα πέναλτι; Το Over 2,5 πέναλτι συνολικά στην αγωνιστική έχει απόδοση 1,95**, ενώ το Under 2,5 πέναλτι το συναντάμε στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια αγωνιστική ειδικών συνθηκών και με πολλές ομάδες να νιώθουν ήδη την πίεση της εξασφάλισης θετικών αποτελεσμάτων, η ένταση μοιάζει δεδομένη. Έτσι, οι αγορές των καρτών έχουν τη δική τους έλξη. Το να καταλογιστούν πάνω από 42,5 κάρτες σε αυτήν την αγωνιστική της Super League δίνεται στο 2,25**, με το αντίστοιχο Under στο 1,60**. Από την άλλη, το να βγουν περισσότερες από 2,5 κόκκινες κάρτες πληρώνει 2,15**, με το Under 2,5 κόκκινες στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: