12η αγωνιστική της Απερτούρα.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Τίγκρες με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Γκιγκνάς στο 17’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Λίγες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, απείλησε με ακόμα λιγότερες και δεν κατάφερε να σκοράρει. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, στην οποία υπέκυψε από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Το έργο της βέβαια αναμένεται τρομερά δύσκολο, καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κρουζ Αζούλ. Αν και έδειξε μερικά θετικά στοιχεία παρά τις ήττες της, δεν της ήταν αρκετό, ενώ η διακοπή των εθνικών ομάδων πιθανότατα θα της έκανε καλό, προκειμένου να ανασυγκροτηθεί.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Νεκάξα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Τόρες στο 9’ και το 2-0 ο Ροτόντι στο 19’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φαραβέλι στο 64’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για την Κρουζ Αζούλ. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Αμυντικά δεν κινδύνευσε καθόλου, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη αρκετά εύκολα.

Συνέχεια σε αυτή την τρομερή πορεία που διανύει από την αρχή της χρονιάς θέλει να δώσει, περνώντας και από την έδρα της κακής αμυντικά Πουέμπλα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ρυθμό, σκοράρει ασταμάτητα, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, ενώ είναι η 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 8 γκολ παθητικό σε έντεκα αγωνιστικές.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πουέμπλα – Κρουζ Αζούλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ