*13η αγωνιστική

*Έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά στο παρελθόν, τον Ιούλιο του 2021 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΠΟΥΖΑΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-2 από την FCSB εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μολονότι πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ (5′), είδε την αντίπαλο αρχικά να ισοφαρίζει (39′) και στην συνέχεια να φτάνει σε ολική ανατροπή (67′). Όλα ουσιαστικά κρίθηκαν όταν δέχτηκε και τρίτο γκολ λίγο αργότερα (74′), ενώ το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια ήταν να μειώσει στο 87′.

Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στην έδρα της πρωταθλήτριας αλλά δεν απέφυγε την ήττα και έτσι η διακοπή των Εθνικών Ομάδων την βρήκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν δείχνει ιδιαίτερη βελτίωση παρά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του έμπειρου Εβγέν Νεαγκό.

«Όσοι θα μπουν στο γήπεδο ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Δουλεύουμε μαζί εδώ και ένα μήνα, οι παίκτες γνωρίζουν τις μεθόδους μου. Θα πρέπει να έχουμε μια καλή αντίδραση σε αυτό το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός. Αμφίβολος για σήμερα ο Τζίπα, ο οποίος είναι δανεικός από την Χέρμανσταντ. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Κεϊτά και Βίτο.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Διασύρθηκε με 0-4 από την Σέπσι εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (14′, 42′) και άλλα τόσα στην επανάληψη (71′, 90+8′).

Περνάει περίοδο μεγάλης κρίσης το τελευταίο διάστημα η Χέρμανσταντ και η διακοπή έδειξε να έρχεται στο κατάλληλο σημείο. Προέρχεται από δύο απογοητευτικές εμφανίσεις, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες με τέσσερα γκολ εκάστη. Στα πλαίσια αυτά, ο μέτοχος Στεφάν Μπατσίλα ανακοίνωσε πως αποσύρει την στήριξή του στην ομάδα, αλλά δεν είναι απίθανο να αλλάξει απόφαση σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων.

«Περνάμε περίοδο κρίσης, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι όλα εξαρτώνται από εκείνους. Είναι οι ίδιοι παίκτες που έκαναν και καλά ματς», σημείωσε ο κόουτς Μαλνταρασάνου. Έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό μακριά από την έδρα της και το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΠΟΥΖΑΟΥ – ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ