* 18η αγωνιστική.

* Μοναδική τους συνάντηση στο παρελθόν, το 1-0 της Ριέστρα στο “Γκιγέρμο Λάσα” στο φετινό Κόπα ντε Λα Λίγκα (20/02).

ΡΙΕΣΤΡΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από την Ιντεπεντιέντε εκτός. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Μοντιέλ (18’), ισοφάρισε με τον Περέιρα (24’), δέχτηκε άλλα δύο, πάλι από τον Μοντιέλ (27’) και από τον Άβαλος (62’). Με δέκα από το 72’ λόγω αποβολής του στόπερ Μπαριονουέβο.

Ίσως η χειρότερη εμφάνιση στο πρωτάθλημα αλλά και μια από τις χειρότερες στη σεζόν αυτή απέναντι στην Ιντεπεντιέντε, της έκατσε καλά η διακοπή για να κάνει μια απαραίτητη ανασύνταξη δυνάμεων. Δεν έκανε τίποτα απ’ όσα έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια της, πέτυχε ένα γκολ, αλλά κυρίως ανασταλτικά θύμισε την ομάδα που ήταν στην αρχή της σεζόν, πριν την αναλάβει ο Φαμπιάνι.

Η ακύρωση των υποβιβασμών την αφήνει εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, έχει εξασφαλίσει άλλη μια σεζόν στη Λίγκα Προφεσιονάλ, συνεπώς ο μοναδικός στόχος που είχε για τη σεζόν, δεν υπάρχει πια. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπαριονουέβο.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, η ήττα από την Ιντεπεντιέντε έβαλε τέλος σε μίνι σερί ισοπαλιών.

* Έχει κερδίσει μόνο 1/5 τελευταία, εντός έδρας κόντρα στην Ουρακάν με 1-0.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-2 εντός από την Τίγκρε με ανατροπή. Προηγήθηκε με τον Τεσούρι στο 32’, το ματς γύρισε από ένα αυτογκόλ του Οριουέλα (45’+1) και το γκολ του Σαντιάγο Γκονσάλες στο 80’.

Η περίοδος από την επανέναρξη μετά την προηγούμενη διακοπή, μέχρι αυτή τη διακοπή ήταν σίγουρα η χειρότερή της στο φετινό πρωτάθλημα. Κόντρα στην Τίγκρε έχασε ένα παιχνίδι που μπορούσε να είχε κερδίσει, στο πρώτο ημίχρονο έφτασε κοντά στο 2-0, στην επανάληψη όμως ίσως και να επηρεάστηκε από μια δυνατή βροχή που έκανε το γήπεδο “βούρκο” και δεν μπήκε ποτέ πραγματικά στο παιχνίδι.

Η απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα τη φετινή σεζόν σημαίνει ότι έμεινε εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Ούτως ή άλλως δεν κινδύνευε άμεσα βέβαια, δεν αλλάζει κάτι τρομερά για εκείνη, όπως έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο πριν βγει η συγκεκριμένη απόφαση, θα βγει και πάλι.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, έχασε τα 3.

* Έχει κερδίσει μόνο 1/6 τελευταία, εντός έδρας κόντρα στη Ράσινγκ με 1-0.

Ριέστρα-Ατλέτικο Τουκουμάν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ