*13η αγωνιστική

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Μόλις μία νίκη έχει η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ στα επτά τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Οτελούλ (1-2-4).

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Πήρε το 2-2 απέναντι στην Ουνιρέα Σλομπόζια εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο μέρος (16′, 22′), αλλά κατάφερε να επιστρέψει με ισάριθμα γκολ στην επανάληψη (52′, 63′).

Μπορεί στα τελευταία της παιχνίδια να μην εμφανίζει την ίδια φρεσκάδα με εκείνη στην αρχή της σεζόν και να έχει μείνει χωρίς νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-1), ωστόσο το ότι η διακοπή την βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας συνιστά από μόνο του ένα τεράστιο επίτευγμα.

Είχε πολλούς διεθνείς το προηγούμενο διάστημα και δεν κατάφερε να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες, προκειμένου να μπορέσει να μείνει στην κορυφή. Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο Μασοέρο, παραμένει στα πιτς ο επιθετικός Μπεταϊέμπ.

Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΤΕΛΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Κραϊόβα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα νωρίς (5′), αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα (14′), ενώ δεν άλλαξε κάτι στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Με μια άμυνα από «ατσάλι», η Οτελούλ έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή με ματς λιγότερο! Έχει σπουδαία ευκαιρία σήμερα να κάνει άλμα πρωτιάς και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις της, παρότι έχει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-6-0).

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που δουλεύουν σκληρά. Συγχαίρω την Ουνιβερσιτατέα για την πορεία της, αλλά εμείς πάμε στο Κλουζ με στόχο την νίκη», σχολίασε ο τεχνικός Μουντεάνου. Τραυματίες οι Σισέ, Γιαμπρέ και Τσίρα, ενώ μακροχρόνιος είναι ο κίπερ Ντουρ – Μποζοάντσα.

Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ – ΟΤΕΛΟΥΛ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ