* 18η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 5 τελευταία μεταξύ του η Σαρμιέντο, κέρδισε τα 2, κανένα εντός έδρας.

* Under 1,5 οι 5/6 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-1 από την Ουρακάν εκτός. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τόβιο (16’), ισοφάρισε με τον Μοράλες (30’), δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο από τον ντε λα Φουέντε (77’) και ένα αυτογκόλ του γκολκίπερ Ακόστα στις καθυστερήσεις.

“Λίγη” απέναντι σε μια Ουρακάν που διεκδικεί θεωρητικά ακόμα και το πρωτάθλημα. Παρ’ όλο που είχε την τύχη να μετατρέψει σε γκολ τη μοναδική της ευκαιρία, φάνηκε πως δεν θα αντέξει να πάρει το βαθμό και έδειξε γενικότερα πως η νίκη επί της Ουνιόν με 1-0 εντός την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απλώς μια “αναλαμπή”.

Ανακουφιστικό για εκείνη το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί τη φετινή σεζόν. Εκεί που βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, τώρα θα έχει την ευκαιρία να παίξει χωρίς το οποιοδήποτε άγχος και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Στατιστικά

* Κέρδισε μόνο 1/10 τελευταία, εντός έδρας κόντρα στην Ουνιόν με 1-0, πριν από δύο αγωνιστικές.

* G/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, τα 2 με over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-1 εντός έδρας από τη Γοδόι Κρους, από το γκολ του Σαλομόν Ροντρίγκες στο 51’.

Στην κατάλληλη στιγμή της ήρθε η διακοπή, ώστε να καθαρίσει το μυαλό του Μαρσέλο Μέντες και των παικτών του, αλλά και το απουσιολόγιο του Ουρουγουανού τεχνικού. Με τη Γοδόι Κρους παρουσίασε κάκιστη εικόνα, ασυνήθιστη για το διάστημα που βρίσκεται ο Μέντες στον πάγκο, ήταν εντελώς ακίνδυνη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Χάλασε ό,τι έχτιζε όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα σε λίγες αγωνιστικές, είχε “ροκανίσει” τη διαφορά από την πρώτη δεκάδα στη συνολική βαθμολογία, όμως εκείνη πήγε ξανά στις δύο νίκες. Για να έχει ελπίδες να προλάβει, από τη Χουνίν πρέπει να φύγει με τη νίκη, ελάχιστη απαίτηση το να μη χάσει, αλλά πλέον δεν έχει και την πολυτέλεια για έναν… εύκολο συμβιβασμό με μια ισοπαλία.

Με απουσίες στη Χουνίν, ο Μέντες θα προφυλάξει κάποιους παίκτες για να τους έχει έτοιμους στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπόκα που ακολουθεί για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Επιστρέφουν οι χαφ Κάστρο και Ντε Μπλάσις.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, η ήττα από τη Γοδόι Κρους έβαλε τέλος σε σερί 3 ισοπαλιών.

* Under 2,5 τα 10 τελευταία ματς της, δεν σκόραρε στα 3 πιο πρόσφατα.

Σαρμιέντο-Χιμνάσια Λα Πλάτα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ