* 18η αγωνιστική.

* N/G οι 4/6 αναμετρήσεις τους την τελευταία δεκαετία, οι 3 με under 2,5.

* Over 2,5 τα 2 μεταξύ τους παιχνίδια εντός δεκαετίας που έγιναν με γηπεδούχο τη Σεντράλ Κόρδοβα.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 την Ουνιόν Σάντα Φε εντός, με τα γκολ των Μέλι (8’) και Παλαβεσίνο (85’).

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα ήταν μέχρι να έρθει η διακοπή, μάλλον ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ’ όλες τις υπόλοιπες. Η νίκη επί της Ουνιόν που ήταν ντεφορμέ, το επιβεβαίωσε, ασχέτως αν δεν έπιασε σπουδαία απόδοση και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Η απόφαση να μην υπάρχουν υποβιβασμοί, την απαλλάσσει πλήρως από το όποιο άγχος μπορεί να είχε ακόμα. Της εξαφανίζει όμως και όλο το κίνητρο που είχε και την οδήγησε στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε, πλέον δεν έχει κάτι να επιδιώκει βαθμολογικά, πέρα από τη βελτίωση του μέσου όρου της εν όψει της επόμενης σεζόν.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 10 τελευταία, τρέχει σερί 5 νικών.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 over 2,5, έσπασε σερί με την Ουνιόν.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΡΙΒΑΔΑΒΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Μπαράκας Σεντράλ εκτός. Προηγήθηκε από ένα αυτογκόλ του Γκόνι στο 19’, ισοφαρίστηκε από τον Ρουίς στο 44’.

Στο διάστημα ανάμεσα στις δύο διακοπές, αν μη τι άλλο έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να παλέψει για την παραμονή. Δεν είχε και τους πλέον ισχυρούς και ενδιαφερόμενους βαθμολογικά αντιπάλους, απέναντί της, έκανε όμως εμφανίσεις που έδειξαν πως υπάρχει έστω η πρόθεση και αυτοπεποίθηση για τη σωτηρία της ομάδας.

Ανακούφιση της προκάλεσε το γεγονός της κατάργησης των υποβιβασμών, ήταν το μεγαλύτερο φαβορί να μη συνεχίσει στην κατηγορία. Τώρα πάει στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο πλήρως απαλλαγμένη από κάθε άγχος, υπάρχει ο στόχος της βελτίωσης του μέσου όρου της, αλλά αυτό δεν θα έχει κανέναν αντίκτυπο στη φετινή σεζόν.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5.

Σεντράλ Κόρδοβα-Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ