* 18η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 12 τελευταία μεταξύ τους η Λανούς, κέρδισε τα 7, αλλά μόνο 2 εντός έδρας.

* Under 2,5 οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΛΑΝΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 εκτός έδρας από τη Νιούελς. Προηγήθηκε στο 54’ με τον Μαρσελίνο Μορένο, της το γύρισε η αντίπαλος με πέναλτι του Ραμίρες (64’) και γκολ του Μίλχεβιτς στις καθυστερήσεις.

Από τις ομάδες που δεν είναι πλήρως αφοσιωμένες στο πρωτάθλημα, το προηγούμενο διάστημα ειδικά, η συγκεκριμένη είχε δευτερεύουσα σημασία για τον Σιελίνσκι και τους παίκτες του, οι οποίοι είναι στους ημιτελικούς του Σουνταμερικάνα. Δεν αλλάζει κάτι, η προσοχή της παραμένει στη διεθνή διοργάνωση, την ερχόμενη Τετάρτη έχει να αντιμετωπίσει στο πρώτο ματς τη βραζιλιάνικη, Κρουζέιρο.

Βαθμολογικά πάντως αδιάφορη δεν είναι, στο όριο για να μπει στην πρώτη δεκάδα της συνολικής βαθμολογίας βρίσκεται, εκτός ζώνης του Σουνταμερικάνα προς το παρόν, αλλά με απόσταση κάτω από μια νίκη από εκείνη. Αυτό σημαίνει πως παρά το όποιο ροτέισον του Σιελίνσκι, το οποίο δεν αναμένεται και τόσο εκτεταμένο, θα παίξει τουλάχιστον για να μη χάσει, από μια ομάδα που έχει στη Λίγκα Προφεσιονάλ ακριβώς ίδιο στόχο με την ίδια.

Αποκτήθηκε ο μπακ Λεονάρντο Χάρα εκτάκτως με ειδική άδεια από τη Βέλες Σάρσφιλντ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μοργκαντίνι, μπήκε στην αποστολή. Τραυματίστηκε ξανά και βγήκε νοκ άουτ ο στόπερ Νέρι Ντομίνγκες.

Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 under 2,5.

* Χωρίς νίκη στα 8 τελευταία, έχασε μόνο 2.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-1 εντός τη Ριέστρα με ανατροπή. Πήρε προβάδισμα από το γκολ του Μοντιέλ στο 18’, ισοφαρίστηκε από τον Περέιρα στο 24’, πήρε τη νίκη με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μοντιέλ (27’) και ένα ακόμα στην επανάληψη από τον Άβαλος (62’).

Νίκη που της έδωσε άλλο ηθικό για τη συνέχεια, δεν είναι από εκείνες που τις ευνόησε η διακοπή. Κανονικά ένα 3-1 επί της Ριέστρα δεν θα πρέπει να θεωρείται και τόσο μεγάλη υπόθεση, όμως στην κατάσταση που ήταν η αντίπαλος, η οποία δεν έχανε, συνιστά μια κάποια επιτυχία, ασχέτως εμφάνισης, τόσο της ίδας, όσο και της αντιπάλου.

Το προσπαθούσε εδώ και πολύ καιρό και το κατάφερε, έστω και βρισκόμενη εκτός λόγω ισοβαθμίας, έπιασε τους βαθμούς για να μπει στην πρώτη δεκάδα. Από δω και πέρα χρειάζεται μια αντίστοιχη καλή πορεία, με περισσότερες νίκες, ώστε να μπει και τυπικά στην πρώτη δεκάδα και να διατηρηθει σε εκείνη.

Τιμωρημένος ο μπακ Ντιαμιάν Πέρες, τραυματίας ο μέσος Λούκας Γκονσάλες. Μπήκε στην αποστολή ο διεθνής Χιλιανός μπακ Λογιόλα.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, έσπασε σερί με τη Ριέστρα.

Λανούς-Ιντεπεντιέντε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ