* 18η αγωνιστική.

* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στα 7 τελευταία μεταξύ τους, αμφότερες κέρδισαν από 2.

* Η Βέλες έχει κερδίσει ως φιλοξενούμενη μόνο 1 φορά την τελευταία δεκαετία, το 2019 με 2-1.

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα: Ρίβερ Πλέιτ-Βέλες Σάρσφιλντ 5-0 (05/02).

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με την Πλατένσε εκτός.

Ακόμα ένα αποτέλεσμα που έδειξε με πολύ σαφή τρόπο πως το πρωτάθλημα δεν το κυνηγάει, δεν “καίγεται” να κερδίζει. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Γκαγιάρδο, κατέστη σαφές πως ο βασικός στόχος είναι το Λιμπερταδόρες, εδώ και καιρό προετοιμάζεται για το πρώτο ματς των ημιτελικών που ακολουθεί στο Μπέλο Οριζόντε με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Εκείνο ωστόσο που δεν είναι καθόλου λογικό να το χάσει, είναι η θέση στην πρώτη τριάδα της συνολικής βαθμολογίας, η οποία την οδηγεί στην επόμενη διοργάνωση του Λιμπερταδόρες. Μολονότι υπάρχει πίστη πως μπορούν να κατακτήσουν το διεθνή τίτλο, είναι απολύτως σαφές πως τη συγκεκριμένη θέση θα προσπαθήσει να την υπερασπιστεί, κερδίζοντας, ή έστω μη χάνοντας από τη Βέλες Σάρσφιλντ.

Τους πήρε όλους στην αποστολή ο Γκαγιάρδο, είναι όμως σχεδόν βέβαιο πως θα κατεβάσει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές.

Στατιστικά

* Under 2,5 τα 5 τελευταία παιχνίδια της, τα 4 πιο πρόσφατα under 1,5.

* Έχει χάσει μόνο 1/14 τελευταία παιχνίδια, εντός έδρας για το πρωτάθλημα από την Ταγέρες με 0-1, πριν από δύο αγωνιστικές.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 εντός έδρας τη Ράσινγκ Κλουμπ, με το γκολ του Μπράιαν Ρομερο στο 86’.

Δείχνει πως φέτος είναι η χρονιά της. Σε πολλά παιχνίδια δεν ήταν ξεκάθαρα καλύτερη αλλά νίκησε, τέτοια περίπτωση ήταν και το προηγούμενο παιχνίδι πριν τη διακοπή με τη Ράσινγκ, στο οποίο άξιζε ένα γκολ, αλλά έδειξε να μην μπορεί να το βρεί. Τελικά τη λύση έδωσε για άλλη μια φορά ο “ήρωάς” της και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπράιαν Ρομέρο, ο οποίο αν η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα είναι σίγουρα MVP της σεζόν.

Στο “Μονουμεντάλ” δίνει ένα δυνατό τεστ, θα ξεκαθαρίσει αν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο ή όχι. Ακόμα και ισοπαλία απλώς να πάρει από τη Ρίβερ θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον Γκουστάβο Κιντέρος και τους παίκτες του, θα δείξουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν αυτό το τρόπαιο να τους ξεφύγει, όταν έχουν μια απόσταση πέντε βαθμών από τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Τραυματίες ο μέσος Κάσερες και ο φορ Μάικλ Σάντος, αμφότεροι αναπληρωματικοί.

Στατιστικά

* N/G τα 8 τελευταία παιχνίδια της, τα 4/5 πιο πρόσφατα ήταν under 2,5.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 8/9 τελευταία ματς της.

Ρίβερ Πλέιτ-Βέλες Σάρσφιλντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ