*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αβαϊ – Αμαζόνας 1-1

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο.

ΑΜΑΖΟΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Αμαζόνας έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Κοριτίμπα, με τα δύο πρώτα τέρματα να τα δέχεται από πέναλτι του Ματέους Φρίτζο, στο 45’ και στο 61’, μείωσε στο 74’ με τον Καουάν Μπάρος, πριν δεχθεί και τρίτο γκολ από τον Άλεφ Μάνγκα στο 83’.

Η Αμαζόνας ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Κοριτίμπα, γνωρίζοντας τρίτη ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, όπου κέρδισε το τελευταίο και μοναδικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδό της σε αυτό το διάστημα.

Παρουσιάζεται και αυτή, ειδικά τώρα τελευταία, ως κλασσική ομάδα έδρας! Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις σερί ήττες και δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες, αλλά σε αυτό έχει πέντε νίκες στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια που παραμένει αήττητη.

Αυτή τη χρονική περίοδο μοιάζει ως βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς είναι οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση του, στο -8 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο, αλλά και στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στατιστικά

*7/9 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*6/9 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΒΑΪ

Προηγούμενο ματς: Η Αβαϊ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Αμέρικα Μινέιρο, ισοφαρίζοντας δύο φορές την αντίπαλο της. Βρέθηκε να χάνει από τέρματα των Ελιζάρι (1’), Μπρένερ (35’), αλλά αντέδρασε με τα γκολ των Αντρέι (25’), Γκάσπερ (72’).

Η Αβαϊ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Αμέρικα Μινέιρο, σκοράροντας ξανά έπειτα από τρεις αγώνες, με αυτή να είναι η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της, τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει.

Μακριά από την έδρα της έφερε ισοπαλία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, έπειτα από δύο σερί ήττες, ενώ στους 11 τελευταίους αγώνες έχει κερδίσει Σάντος και Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας εκτός έδρας, με πέντε ήττες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ακόμη και έτσι, εξακολουθεί να είναι σχετικά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, οριακά στο πρώτο μισό του, στην 10η θέση, απέχοντας εφτά βαθμούς από την τέταρτη Μιρασόλ και την τελευταία θέση ανόδου.

Στατιστικά

*13/18 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*20/25 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Αμαζόνας – Αβαϊ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ