*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Μπρούσκε 1-1

*Τέσσερα σερί under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*3/5 αγώνες τους με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Ιτουάνο, με τέρμα του Μπογέρο στο 55ο λεπτό.

Η Μπρούσκε όχι απλά κράτησε δεύτερη σερί αγωνιστική το μηδέν στην άμυνα, αυτή τη φορά σκόραρε και ένα γκολ, κερδίζοντας με 1-0 εντός έδρας την Ιτουάνο σε έναν αγώνα από τους θεωρούμενους έξι βαθμών!

Και συνεχίζει να παίζει στο γήπεδό της, εκεί που πλέον έχει τρεις σερί νίκες, έξι στους 13 τελευταίους αγώνες, όπου έχει μόλις δύο ήττες και πέντε ισοπαλίες, όλες χωρίς να μπουν γκολ, δηλαδή “λευκές”!

Άλλωστε τα αποτελέσματα της εξαρτώνται πάρα πολύ από το που αγωνίζεται, αφού μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, δεν κερδίζει εδώ και 21 παιχνίδια εκτός, αν και έχει και εκεί 11 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, ενώ επειδή έχει τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα και πολλές ισοπαλίες, υστερεί σε πιθανές ισοβαθμίες, έχοντας και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αλλά πλησίασε σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Στατιστικά

*19/22 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*13/15 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Γκουαρανί, αν και προηγήθηκε με τον Ανσέλμο Ραμόν στο 32ο λεπτό. Ισοφαρίστηκε στο 37’ από τον Ματέους Σελεστιάνο, πριν δεχθεί δεύτερο τέρμα από τον Γκάμπριελ Μπίσπο στο 64’.

Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας όχι απλά έχασε, το έπαθε από την ουραγό Γκουαρανί με 2-1 εκτός έδρας! Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις αγώνες και δύο σερί νίκες στους αμέσως προηγούμενους, οι οποίες όμως είχαν επιτευχθεί στην έδρα της.

Νωρίτερα είχε ένα μεγάλο αρνητικό σερί χωρίς νίκη, 15 αγώνων συνολικά, με εννιά ήττες σε αυτό το διάστημα, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες που είχε πετύχει στην έδρα της, τον Ιούλιο!

Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, η μοναδική ομάδα που δεν τα έχει καταφέρει, μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο!

Παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, δηλαδή στο -2 από μία θέση παραμονής.

Στατιστικά

*11/17 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Τρία σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Τρία συνεχόμενα over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Μπρούσκε – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ