12η αγωνιστική της Απερτούρα.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μαζατλάν με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Λάστρα στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ροντρίγκεζ στο 20’. Το 2-1 πέτυχε ο Λάστρα στο 40’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρούμπιν στο 90+4’.

Το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κατάφερε να σώσει η Κερετάρο. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκε τρόπο να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Παρέμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, δείχνοντας μεγαλύτερη μαχητικότητα και παράλληλα σταθερότητα. Είναι ανεβασμένη αυτή την περίοδο, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, ενώ σε γενικές γραμμές έχει δείξει βελτίωση στην άμυνά της. Παρ’ όλα αυτά θα έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα, καθώς φιλοξενεί μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποίο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΟΛΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πούμας με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βαλέρα στο 2’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Παουλίνιο στο 25’.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για την Τολούκα. Αν και μπήκε νωθρά μένοντας πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κατάφερε λίγο αργότερα να φέρει το ματς στα ίσα, με το σκορ να μένει απαράλλακτο ως το τέλος.

Να βρει και πάλι το ρυθμό της, δημιουργώντας ξανά ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων είναι ο στόχος της, ύστερα από τα στραβοπατήματα των τελευταίων αγωνιστικών πριν από τη διακοπή. Σε γενικές γραμμές έχει αφήσει εξαιρετικά στοιχεία με τις εμφανίσεις της, όντας στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία ήττα (6-4-1). Είναι παράλληλα μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ και μια από τις σταθερότερες αμυντικά.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κερετάρο – Τολούκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ