12η αγωνιστική της Απερτούρα.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΑΤΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Τσίβας Γουαδαλαχάρα με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μουρίγιο στο 41’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαρκέζ στο 47’. Το 0-3 πέτυχε ο Λοζάνο στο 53’ και το 1-3 ο Μάριν στο 64’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλβαράδο στο 72’.

Άκρως αποτελεσματική εμφάνιση και τεράστιο τρίποντο για την Άτλας. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σκοράροντας με όσες από αυτές βρήκαν στόχο. Η άμυνά της στη συνέχεια υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη εξίσου γκολ, χωρίς αυτό να την επηρεάσει εν τέλη στο τελικό αποτέλεσμα.

Από τεράστια νίκη κόντρα στην μισητή της αντίπαλο προέρχεται και θέλει σήμερα να διπλασιάσει τις νίκες της, ξεπερνώντας το εμπόδιο της μαχητικής Μαζατλάν και αυξάνοντας όσο είναι δυνατόν τη βαθμολογική της θέση. Είναι μια από τις πιο επιρρεπείς αμυντικά ομάδες, παρ’ όλα αυτά συνηθίζει να βρίσκει εξίσου δίχτυα και αυτό την κάνει άμεσα κίνδυνο για κάθε αντίπαλο.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΑΖΑΤΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κερετάρο με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Λάστρα στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ροντρίγκεζ στο 20’. Το 2-1 πέτυχε ο Λάστρα στο 40’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρούμπιν στο 90+4’.

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στο τέλος έχασε η Μαζατλάν. Αν και προηγήθηκε σχετικά νωρίς, δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση. Κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε ξανά το γκολ της ισοφάρισης.

Την επιστροφή της στις νίκες ψάχνει εδώ και πολύ καιρό, όμως η εικόνα της δεν ικανοποιεί συχνά, με αποτέλεσμα μην το έχει πετύχει. Τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές είναι ο απολογισμός της (0-4-2), έχοντας πετύχει μόλις 3 γκολ, ενώ παράλληλα μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα της 5. Δυσκολεύεται στις εξόδους της, δεν έχει αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα από την αρχή του πρωταθλήματος (0-1-5), ενώ μάλιστα δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις αναμετρήσεις της.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Άτλας – Μαζατλάν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ