*11η αγωνιστική

*Δεν έχουν συναντηθεί σε επίσημο παιχνίδι από την σεζόν 2004/05 και μετά, όταν δηλαδή η Ντεν Μπος έπαιξε για τελευταία φορά στην Eredivisie.

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Ντε Γκράαφτσαπ εντός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος (35′), κατάφερε όμως να το γυρίσει μέσα σε τρία λεπτά αφότου ισοφάρισε (70′, 73′), αλλά στο φινάλε δέχτηκε δεύτερο γκολ που της στέρησε την νίκη (90+5′).

Πάλεψε στα ίσα και το παιχνίδι με αντίπαλο την Ντε Γκράαφτσαπ και έφτασε μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη, ωστόσο μια στιγμή αδράνειας στην τελευταία φάση του αγώνα, είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν οι δύο ομάδες ισόπαλες. Αντέχει στην πίεση και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα, αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σε ισοβαθμία με την Χέλμοντ Σπορ. Έχοντας χάσει μόνο στην πρεμιέρα, τρέχει αήττητο οκτώ αγώνων και το κλίμα όπως αναμενόταν είναι πανηγυρικό στις τάξεις της.

Πολλοί πιστεύουν πως αργά ή γρήγορα θα «ξεφουσκώσει», αφού το ρόστερ της είναι περιορισμένο σε ποιότητα και βάθος. Για την ώρα όμως, αντέχει και βγάζει υγεία. Παραμένει στα πιτς ο κίπερ Φαν ντερ Μέρμπελ, στο μοναδικό της αξιόλογο αγωνιστικό πρόβλημα.

Στατιστικά

*Δεν δέχεται γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 από την Φόλενταμ εντός έδρας, πριν δύο εβδομάδες. Δέχτηκε τα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους (40′, 45+2′), ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 60′.

Σαφώς επηρεασμένη από τις τελευταίες εξελίξεις και την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε, έχασε τα δύο τελευταία απαιτητικά παιχνίδια με Ντε Γκράαφτσαπ και Φόλενταμ αντίστοιχα. Ανιαρές εμφανίσεις στις οποίες δεν έδειξε πολλά, γενικώς το πρόσωπό της στα τελευταία είναι προβληματικό και αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-2-2).

Με το -6, η ομάδα του Άρνεμ βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σε ισοβαθμία με την Ουτρέχτη Β. Φυσικά, δεν μπορεί να υποβιβαστεί, αλλά έχει πολύ υψηλούς στόχους και για αυτό καλείται άμεσα να βρει τον εαυτό της και να χτίσει σερί. Τραυματίας παραμένει ο μέσος Τίλεμανς, σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Τζιοβάνι Μπούτνερ και δίνεται αμφίβολος.

Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΦΙΤΕΣΕ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ