*11η αγωνιστική

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Αϊντχόφεν Β στα δέκα τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Ντε Γκράαφτσαπ (8-1-1).

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Τέλσταρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς (6′), κατάφερε όμως να ανατρέψει προσωρινά το ματς μέχρι τα τέλη του ημιχρόνου (31′, 34′). Δεν κράτησε το προβάδισμά της και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 75′.

Ήταν από τις λίγες ομάδες που έδωσαν παιχνίδι κατά την διάρκεια της διακοπής και έτσι έμεινε σε ρυθμό. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κερδίσει την απαιτητική Τέλσταρ εκτός έδρας και περιορίστηκε στο 2-2, εμφανίζοντας και πάλι τα ίδια προβλήματα. Εξαιρετική δημιουργικά και επιθετικά, κατάφερε να βρει δύο γκολ και να επιβεβαιώσει την καλή της φόρμα. Ωστόσο, ανασταλτικά ήταν και πάλι θλιβερή και ουσιαστικά έδωσε στην αντίπαλο την ευκαιρία να σκοράρει στις μοναδικές της καλές στιγμές.

Αυτό είναι το μοτίβο της φέτος και χάνει αρκετούς βαθμούς λόγω του άναρχου στυλ της. Παραμένει βέβαια ψηλά στην βαθμολογία και όσο βρίσκεται εντός στόχων, δεν δείχνει να ασχολείται. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Κολίν και Βέφερς, αλλά και ο εξτρέμ Φαν ντερ Χέιντε.

Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 5/6 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Ντόρντρεχτ εκτός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 14′ λόγω αποβολής και μοιραία δέχτηκε δύο γκολ στο υπόλοιπο (45+2′, 82′).

Δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει και πολλά στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ντόρντρεχτ, αφού αναγκάστηκε να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν όλο το παιχνίδι. Αναπόφευκτα έτσι γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, ενώ πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν στην διακοπή. Δείχνει για ακόμη μια χρονιά πως αποτελεί μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο, αλλά την διακατέχει μεγάλη αφέλεια, ενδεικτικό της απειρίας της.

Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά τρέχει κάκιστη παράδοση στο Ντουτινχάιμ και η αποστολή της είναι ομολογουμένως αρκετά δύσκολη. Πάντα εκτός ο Φοφανά με τραυματισμό, τιμωρημένος ο κίπερ Σιλκς.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ