Ο Σαλάχ βρήκε ήδη τον επόμενό του προορισμό μετά τη Λίβερπουλ

Ανανεώθηκε:
salah-epomeni-omada-liverpool

Η καριέρα του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της. Τοπ προγνωστικά μόνο εδώ!

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 31χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ, που υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ, βρίσκεται πλέον μπροστά σε ένα σταυροδρόμι για το μέλλον του.

Λαμπρή πορεία στο Άνφιλντ

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ, ο Σαλάχ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Υπό την καθοδήγηση του Κλοπ, συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος και του Champions League, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του συλλόγου.

Η νέα πραγματικότητα

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η ηλικία και η φθίνουσα απόδοση του Σαλάχ φαίνεται να επηρεάζουν τη θέση του στην ομάδα.

Η Λίβερπουλ φαίνεται να είναι έτοιμη να προχωρήσει χωρίς τον Αιγύπτιο σταρ, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη μετάβασή του σε νέες προκλήσεις.

Οι επιλογές στη Σαουδική Αραβία

Το μέλλον του Σαλάχ διαγράφεται λαμπρό από οικονομικής πλευράς, καθώς τρεις κορυφαίοι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας είναι έτοιμοι να τον υποδεχθούν:

  • Αλ-Χιλάλ
  • Αλ Νασρ
  • Αλ Ιτιχάντ

Αυτοί οι σύλλογοι φέρεται να είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στον Σαλάχ ένα εντυπωσιακό πακέτο αποδοχών που κυμαίνεται μεταξύ 150 και 200 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Συμβόλαιο και μεταγραφή

Το τρέχον συμβόλαιο του Σαλάχ με τη Λίβερπουλ λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει ως ελεύθερος, χωρίς η νέα του ομάδα να χρειαστεί να καταβάλει κάποιο ποσό μεταγραφής στη Λίβερπουλ.

Η απόφαση του Σαλάχ να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία, εάν επιβεβαιωθεί, θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής για τη Λίβερπουλ και την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα του Αιγύπτιου σούπερ σταρ.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ