9η αγωνιστική

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΛΑΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Παρί, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 83ο λεπτό.

Τέλος έλαβε το αήττητο των πέντε αγώνων για τη Λαβάλ, στο οποίο και είχε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Φραπολί φιλοξενήθηκε από την Παρί, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0.

Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια και δεν κατάφερε σε καμία περιπτωση να δείξει απειλητική προς την αντίπαλο εστία. Παρά τις όποιες προσπάθειες, ειδικά του πορτιέρο Σαμασά που την κράτησε ζωντανή σε πολλές περιπτώσεις, εν τέλει λύγισε προς το φινάλε και δεν απέφυγε από τα χειρότερα.

Πρώτη απώλεια μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, οπότε και με έντεκα βαθμούς μέχρι τώρα, είναι στα μέσα της κατάταξης, μαζί με Πο και Αζαξιό. Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΝΚΕΡΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Τρουά, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 43ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Σανγκαντέ (53′) και Μπαμού (64′). Με δέκα παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 82′.

Αήττητο σερί έξι αγώνων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Ντανκέρκ, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουίς Κάστρο υποδέχθηκε την Τρουά, της οποίας και επικράτησε με 2-1.

Με εξαίρεση μια κεφαλιά στο 18′ που κατέληξε κόρνερ, δεν είχε να δείξει κάτι άλλο μέχρι την ανάπαυλα, έχοντας περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές μέχρι τότε, ενώ βρέθηκε και πίσω προς το φινάλε του ημιχρόνου. Αφού γλίτωσε από δεύτερο τέρμα με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ισοφάρισε στο 53′ με κεφαλιά σε κόρνερ, που της έδωσε ψυχολογία και λίγο μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή. Είχε τον έλεγχο έκτοτε, αν και στο φινάλε τα χρειάστηκε.

Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, μετά και την απώλεια που είχε στο εκτός με τη Μαρτίγκ (1-1), οπότε και για την ώρα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, στο -2 από την κορυφή. Πήρε όμως ένα διπλό στις τέσσερις εξόδους της (1-2-1).

Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λαβάλ – Ντανκέρκ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ