9η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά και τη σεζόν 1998/99.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Ανεσί, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 84ο λεπτό.

Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκεγκορί Πουαριέ φιλοξενήθηκε από την Ανεσί, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0.

Λίγα πράγματα και από τις δυο πλευρές στον αγωνιστικό χώρο, με την ίδια πάντως να δείχνει περισσότερη κινητηκότητα, αλλά παρά τις όποιες προσπάθειες να μη βρίσκει δίχτυα. Αντιθέτως, απειλήθηκε κατά κύριο λόγο από στημένες φάσεις, σε μια από αυτές δέχθηκε και το μοναδικό τέρμα, μετά από κόρνερ στα τελευταία λεπτά.

Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και το εντός 1-3 από την Παρί, φτάνοντας τις τέσσερις σε αυτό το σερί που “τρέχει”. Παραμένει έτσι χαμηλά στην κατάταξη, έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς μέχρι τώρα, ενώ στα τρία εντός έχει μια νίκη και δυο ήττες.

Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Λοριάν, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Γκομίς στο 17ο λεπτό, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (35′, 87′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Καέν, μετά και το εκτός 3-1 από τη Γκινγκάμπ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νικολά Σεμπ υποδέχθηκε τη Λοριάν, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-2.

Ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα λίγο μετά το πρώτο τέταρτο. Δεν κατάφερε να κρατήσει όμως για πολύ, καθώς είδε την αντίπαλο να φέρνει το ματς στα ίσα λίγο μετά το μισάωρο. Πιο ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, έχασε καλή στιγμή στο 77′ για το 2-1 και λίγο αργότερα ένα λάθος του Τραορέ στην άμυνα, της στέρησε το όποιο θετικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, έφτασε τις πέντε ήττες μετά και τις οκτώ πρώτες στροφές, οπότε και είναι σε ισοβαθμία με τον αποψινό της αντίπαλο. Έμεινε με άδεια χέρια και στις τρεις φετινές εξόδους της. Συμπλήρωσε κάρτες ο μέσος Ντεμποχί και θα εκτίσει τιμωρία απόψε.

Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ερυθρός Αστέρας – Καέν στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ