9η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, καθώς το “Francis-Turcan” δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για να φιλοξενήσει αγώνες.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΜΑΡΤΙΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αζαξιό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 22ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με τον Μεντί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Με εννέα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Αζαξιό (39′, 73′).

Μακριά από τις επιτυχίες παραμένει εδώ και έξι παιχνίδι η Μαρτίγκ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τιερί Λορί φιλοξενήθηκε από την Αζαξιό, με την οποία έμειναν στο 1-1.

Ένα κενό στην άμυνα την έβαλε πίσω από τα μέσα του ημιχρόνου, με κεφαλιά στη μικρή περιοχή. Προσπάθησε όμως να αντιδράσει και αφού απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, εν τέλει ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα. Δεν κατάφερε όμως κάτι παραπάνω, καθώς ήταν αυτή που δέχθηκε περισσότερη απειλή, παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν και με εννέα παίκτες.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το 1-1 με τη Ντανκέρκ, οπότε και με μόλις πέντε βαθμούς παραμένει αρκετά χαμηλά, πάνω μόνο από την Τρουά. Μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα που έδωσε ως γηπεδούχος.

Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Γκρενόμπλ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 44ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Μπουχουαρί (54′) και Καντιού (81′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Ροντέ, μετά από τις δυο ήττες που γνώρισε κόντρα σε Λαβάλ (1-3 εντός) και Αμιάν (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντιντιέ Σαντινί υποδέχθηκε τη Γκρενόμπλ, της οποίας και επικράτησε με 2-1.

Προβλημάτισε με την παρουσία της και έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε εν τέλει πίσω στο φινάλε αυτού, με την άμυνα να φέρει ευθύνη. Βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την επιστροφή από τα αποδυτήρια και αφού πήρε ψυχολογία ολοκλήρωσε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Λίγο αργότερα είχε καλή στιγμή και για τρίτο τέρμα.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της νίκη, μετά και από εκείνη επί της Τρουά (0-3 εκτός), έχοντας ηττηθεί και στα έξι υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει. Παράλληλα, είναι και στο +1 από την αποψινή της αντίπαλο.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μαρτίγκ – Ροντέ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ