* 10η αγωνιστική.

* Η Αλάβές κέρδισε τα 3 τελευταία μεταξύ τους χωρίς να δεχτεί γκολ, τα 2 πιο πρόσφατα εντός έδρας με το ίδιο ακριβές σκορ, 1-0.

* N/G & under 2,5 οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι 3 ήταν και under 1,5.

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-3 από την Μπαρτσελόνα εντός, από χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι (7’, 22’, 32’).

Με φυσιολογική ήττα από την Μπαρτσελόνα έφτασε στη διακοπή του Οκτωβρίου, το διάστημα από την επανέναρξη από την προηγούμενη διακοπή μέχρι τη συγκεκριμένη, ήταν εφιαλτικό. Έβγαλε και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, εκτός από την Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε, μόνο δύο ήταν εκτός έδρας.

Τα παραπάνω είχαν μια σημαντική συνέπεια, να πέσει από την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, εκείνο ωστόσο που ανησυχεί τον Γκαρθία Πλάθα και τους παίκτες του είναι το ότι πλησίασε στη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας από την τρίτη από το τέλος Βαλένθια μόνο τέσσερις βαθμούς.

Το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ είναι ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, αλλά και από εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ώστε να μην έχει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή. Το εφιαλτικό σενάριο ωστόσο θα είναι μια ήττα από τους Καστιγιάνους, οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και ενδεχόμενο τρίποντο στη Βιτόρια, θα τους πάει στο -2 από εκείνη.

“Για μένα το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας, διότι η Βαγιαδολίδ είναι ομάδα με τον ίδιο στόχο με μας και αν τη νικήσουμε θα αποκτήσουμε οκτώ βαθμούς διαφορά από εκείνη” δήλωσε ο Γκαρθία Πλάθα. Η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά για τον κόουτς των Βάσκων, επιστρέφουν οι περισσότεροι που απουσίαζαν με την Μπαρτσελόνα, παραμένει όμως εκτός ο βασικός στόπερ Σέντλαρ.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, κέρδισε μόνο τη Σεβίλλη με 2-1 εντός.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 over 2,5, τα 3 με G/G.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 3-1 από τη Λεγανές σε φιλικό. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Σάενθ (9’), ισοφάρισε με Σιλά (33’), δέχτηκε άλλα δύο γκολ από τους Ράβα (47’ πεν.) και Ντιέγο Γκαρθία (50’).

Σε κακή κατάσταση κι αυτό δεν ήταν απαραίτητο το αποτέλεσμα του φιλικού με τη Λεγανές για να το αντιληφθεί ο Πετσολάνο. Στο πρωτάθλημα πάει από ήττα σε ήττα, με τελευταία το 1-2 εντός έδρας από τη Μαγιόρκα και μάλιστα με ανατροπή. Ακόμα χειρότερη η εικόνα της στο παιχνίδι, προηγήθηκε και δεν έπειθε με τίποτα, όχι απλώς ότι θα κρατήσει τους βαθμούς, αλλά και ότι θα πάρει κάτι από το ματς.

Στη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα προτελευταία, επιβεβαιώνει ότι θα περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν και θα χρειαστεί υπερβάσεις για να μείνει στην κατηγορία. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν αξιοποιεί καν την έδρα της, πάνω στην οποία πόνταρε πολλά, το έκανε στην πρεμιέρα με την Εσπανιόλ κι από ‘κει και μετά τίποτα. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία όσον αφορά τα εκτός έδρας, χωρίς βαθμό και με 2-15 τέρματα, είναι σχεδόν καταδικαστικό στοιχείο.

Στη Βιτόρια εκείνο που θα προσπαθήσει πάνω απ’ όλα είναι να πάρει τον πρώτο της βαθμό εκτός “Θορίγια”. Σε κάτι άλλο δεν μπορεί να πιστεύει βάσιμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα ρισκάρει για να μη χάσει και το βαθμό, θα παίξει με πρόθεση να χαλάσει το παιχνίδι της Αλαβές και να σπαταλήσει το χρόνο.

“Οι διακοπές αυτές λειτουργούν ως ευκαιρία να δουλέψουμε κι αυτό είναι καλό, όμως όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, μια ομάδα θέλει να αγωνιστεί όσο το συντομότερο γίνεται για να αλλάξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται” σχολίασε ο κόουτς Πετσολάνο, ο οποίος αποκάλυψε ότι δοκίμασε νέα σχήματα, χωρίς όμως να πει αν θα επιλέξει κάποιο από αυτά με την Αλαβές. Επιστρέφουν οι απόντες πλήν του στοπερ Εζκατσάρ, τιμωρημένος ο μπακ Ρόσα.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 9 τελευταία, τρέχει σερί από 4 ήττες.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 over 2,5, τα 5 με G/G.

Αλαβές-Βαγιαδολίδ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ