*10η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Τιρόλ. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Λόρενς στο 29′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Τάφερνερ (83′).

Μετά από μία σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση που κρίθηκε από δύο αστεία γκολ, η Μπλάου Βάις Λιντς επέστρεψε με τον βαθμό απ’ την έδρα της Τιρόλ πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Λόρενς λίγο πριν το ημίωρο και είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ρονιβάλντο στο 35′. Ισοφαρίστηκε μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από διαγώνια θέση του Τάφερνερ που… έπνιξε ο τερματοφύλακας Λούκσε.

Ψηλά στην κατάταξη παραμένει η Μπλάου Βάις Λιντς, συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς βρίσκεται στο +1 από τη Βόλφσμπεργκερ και στο -5 από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με την πρώτη παραμένει αήττητη (2-1-0) κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν. Διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Μούρμαν και Βίτεκ.

Στατιστικά

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-2) από τη Χάρτμπεργκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Μίγιτς (10′) και Κάιντζ (56′), μείωσε ο Μπαλό στο 67′ προτού ο Βίλφινγκερ κάνει το 3-1 τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκάτερμαϊερ (90+3′).

Η Βόλφσμπεργκερ υποδέχτηκε πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα την ιδιαίτερα ανεβασμένη Χάρτμπεργκ, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της και, τελικά, υπέστη δεύτερη σερί ήττα στη “Lavanttal Arena”. Καταιγιστικοί οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν νωρίς και έκαναν το 2-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας. Πάνω που μείωσε το σκορ με τον Μπαλό, η Βόλφσμπεργκερ δέχτηκε και τρίτο γκολ που έβαλε τέλος στις ελπίδες για αποφυγή της ήττας.

Υποχώρησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται στο -1 από την Μπλάου Βάις Λιντς, στην έδρα της οποίας φιλοξενείται σήμερα. Στις επτά τελευταίες επισκέψεις της σε αυτή επικράτησε μόνο τον Οκτώβριο 2022 (3-1), παράλληλα σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Στατιστικά

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΛΑΟΥ ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ