*10η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-0) της Σάλτσμπουργκ. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μπίρεθ (30′, 50′, 62′), από ένα γκολ οι Γιαλκουγέ (15′) και Αϊβού (76′).

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ρέφαρε η Στουρμ Γκρατς την άδικη ήττα από την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοδωρώντας με πέντε γκολ τη Σάλτσμπουργκ μπροστά στο κοινό της πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα. Παράσταση για ένα ρόλο αποτέλεσε το μεταξύ τους ντέρμπι, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο δημιουργώντας συνολικά 18 ευκαιρίες, επτά απ’ τις οποίες βρήκαν στόχο.

Το συγκρότημα του Ίλτσερ έδωσε συνέχεια σε μίνι αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων στην Μπουντεσλίγκα (2-1-0), παράλληλα κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν στα μετόπισθεν μετά από πέντε. Την τελευταία φορά που υποδέχτηκε την Γκράτσερ στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι η Στουρμ Γκρατς επικράτησε με 1-0 τον Μάιο 2007. Την Τρίτη (22/10) υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΑΤΣΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Αούστρια Βιέννης. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Φιτζ (24′ πεν.) και Γκραφ (70′ αυτ.), ισοφάρισε προσωρινά ο Λούκας Γκαλβάο (51′ αυτ.). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (90+9′ Φιλίποβιτς).

Επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Αούστρια Βιέννης η Γκράτσερ πριν την διακοπή της Μπουντεσλίγκα, σε μία αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ την άσπρη βούλα του πέναλτι και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Λούκας Γκαλβάο, μετά από τρομερή προσπάθεια του Ροσενμπέργκερ.

Για το 2-1 των γηπεδούχων φέρει τεράστια ευθύνη ο τερματοφύλακας Μάιερχοφερ που δεν κατάφερε να “τελειώσει” μία θεωρητικά εύκολη φάση. Τρίτη σερί ήττα για την Γκράτσερ που παραμένει δίχως νίκη σε πέντε αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες). Επικράτησε για τελευταία φορά της Στουρμ Γκρατς στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι το Νοέμβριο 2006 (2-0 εκτός), έκτοτε γνώρισε τέσσερις σερί ήττες με διαφορά γκολ 2-7 ανεξαρτήτως έδρας.

Στατιστικά

*GG στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΓΚΡΑΤΣΕΡ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ