*9η αγωνιστική

*GG & over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Κρεμονέζε. Ο Λαζάνια άνοιξε το σκορ στο 27′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Σερνίκολα στο 70′.

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η Μπάρι στην έδρα της Κρεμονέζε πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Προηγήθηκε με τρομερό γκολ του Λαζάνια λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δέχτηκε αρκετή πίεση, προτού ισοφαριστεί μετά από σουτ του Σερνίκολα που κόντραρε σε αμυντικό της.

Γλίτωσε το 2-1 στο 82′ όταν ο Ντε Λούκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ραντούνοβιτς, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου προβάδισμα σε διαγώνιο σουτ του Σακό ένα λεπτό αργότερα. “Θα πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο κυνικοί, τα διαιτητικά λάθη δεν αποτελούν άλλοθι για εμάς”, είπε ο προπονητής Λόνγκο. Οι “πετεινοί” διατηρούνται αήττητοι σε έξι αγωνιστικές (2-4-0), διάστημα στο οποίο δέχτηκαν μόλις τρία γκολ. Παραμένει τιμωρημένος ο Λέλα, τη θέση του θα πάρει ο Σίμπιλι στην ενδεκάδα.

Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με τη Μόντενα. Ο Σίτουμ έκανε το 1-0 στο 25′, ανέτρεψαν τα δεδομένα οι φιλοξενούμενοι με Αμπιούζο (34′) και Ιντρίσι (56′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λα Μαντία στο 89′.

Ευτύχησε να προηγηθεί με τρομερό γκολ του Σίτουμ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, προτού ισοφαριστεί στη μοναδική, ουσιαστικά, ευκαιρία της Μόντενα σε αυτό. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου η Καταντζάρο είδε τα δεδομένα να ανατρέπονται σε γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, τελικά απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Λα Μαντία στο 89′.

Διατηρήθηκε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική (0-2-2), πανηγύρισε την τελευταία επί της Καραρέζε (3-1 εντός) την 1η Σεπτεμβρίου. “Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ ποδοσφαιριστών, μας περιμένει μία πολύπλοκη αναμέτρηση με την Μπάρι”, είπε ο προπονητής Καζέρτα. Στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο “San Nicola” η Καταντζάρο έχει απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (σ.σ. δεν σκόραρε στις τρεις). Διαθέσιμοι κανονικά και πάλι οι Παγκάνο, Ιέμελο και Μπρινιόλα.

Στατιστικά

*GG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΡΙ – ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ