*7η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Φογκ (26′ πεν.) και Φέρτενσεν (45′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρίερσον στο 62′.

Απότομα προσγειώθηκε η Ντόρτμουντ λίγο πριν τη διακοπή της Μπουντεσλίγκα. Μετά την σπουδαία εμφάνιση και “επτάρα” επί της Σέλτικ (7-1 εντός) στη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, επέστρεψε με άδεια χέρια από την πρωτεύουσα γνωρίζοντας την ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου. Πήρε τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας μη καταφέρνοντας να αποφύγει το μοιραίο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έβαλαν τέλος σε μίνι νικηφόρο σερί δύο αναμετρήσεων, απόψε υποδέχονται τη Ζανκτ Πάουλι με την οποία έχουν απολογισμό 15-3-4. Παραμένουν αήττητοι σε δέκα εντός έδρας μεταξύ τους αναμετρήσεις πανηγυρίζοντας τη νίκη στις επτά τελευταίες (τρεις ισοπαλίες). Η Ντόρτμουντ μετράει πέντε σερί εντός έδρας νίκες στην Μπουντεσλίγκα ανεξαρτήτως αντιπάλου (διαφορά γκολ 19-5).

Παράλληλα διατηρείται αήττητη στις 38 τελευταίες σχετικές που έδωσε Παρασκευή (29-9-0), γνώρισε την τελευταία ήττα από τη Σάλκε (1-0) τον Ιανουάριο 2004. “Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε δυναμικοί και να κερδίσουμε”, υπογράμμισε ο προπονητής Σαχίν. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ζίλε, θέση βασικού θα πάρει ο Μάλεν. Την Τρίτη (22/10) φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από τη Μάιντς. Σκόραραν οι Μπούρκαρντ (5′, 62′) και Σιμπ (16′).

Μία εβδομάδα κράτησαν τα πανηγύρια στο στρατόπεδο της Ζανκτ Πάουλι για την παρθενική νίκη στην Μπουντεσλίγκα επί της Φράιμπουργκ στο “Europa Park”. Έπεσε θύμα της αποτελεσματικότητας της Μάιντς που σκόραρε τρεις φορές σε τέσσερις on target ευκαιρίες επιστρέφοντας, παράλληλα, άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα πριν τη διακοπή για τις Εθνικές

Εξαιρετικά δύσκολο έργο θα έχουν οι “πειρατές” στην έδρα της Ντόρτμουντ, της οποίας επικράτησαν στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση για τους “16” του Κυπέλλου Γερμανίας 2021/22 (2-1 εντός). Δεν έχουν πανηγυρίσει ποτέ το 2Χ2 σε συνολικά 22 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η Ζανκτ Πάουλι έχει τη χειρότερη επίθεση στην Μπουντεσλίγκα σημειώνοντας μόλις τέσσερα γκολ, παράλληλα δεν σκόραρε στις 4/6 αγωνιστικές. “Κερδίσαμε την άνοδο για να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Αν θέλουμε να αποφύγουμε την ήττα από την Ντόρτμουντ θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας”, ανέφερε ο προπονητής Μπλέσιν.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ