*1η αγωνιστική

*Εννιά σερί G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

*Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει όπως τελείωσε το προηγούμενο, με τον περσινό τελικό των πλέι οφ.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: H Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Γουέλινγκτον Φίνιξ.

Η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς θέλει να αρχίσει και τη φετινή σεζόν όπως τελείωσε την προηγούμενη, δηλαδή με νίκη επί της Μέλμπουρν Βίκτορι! Βέβαια πέρυσι την πήρε στην παράταση, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και συνοδεύτηκε από τίτλο.

Το κακό γι’ αυτήν είναι πώς από τότε δεν έχει κερδίσει ξανά σε επίσημο παιχνίδι και έχει παίξει ήδη τρία, τη φετινή σεζόν! Αποκλείστηκε στο πρώτο της παιχνίδι για το κύπελλο, χάνοντας στην παράταση από την Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ (3-1, 1-1 κ.δ.). Και έχει χάσει στα δύο παιχνίδια της στη φάση του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, από Σάντονγκ Τάισαν και Μπαϊρούμ Γιουνάιτεντ.

Τουλάχιστον κερδίζει στα φιλικά που έπαιξε, αν και απέναντι στην ίδια αντίπαλο, έχοντας δύο νίκες εντός με την Γουέλινγκτον Φίνιξ (1-0, 2-1).

Στον πάγκο της παραμένει ο Άγγλος τεχνικός, Μαρκ Τζάκσον, το ρόστερ δεν έχει αλλάξει. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως προκύψει αργότερα στη σεζόν, αφού ο ιδιοκτήτης της αποχωρεί, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Θα ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς τον αρχηγό της, Τρεντ Σάινσμπερι, που τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Στατιστικά

*3/3 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/3 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Προηγούμενο ματς: Η Μέλμπουρν Βίκτορι έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Η Μέλμπουρν Βίκτορι θα προσπαθήσει φέτος να πετύχει ότι δεν έκανε πέρυσι τελευταία στιγμή, δηλαδή να πάρει τον τίτλο. Άλλωστε γι’ αυτό επέστρεψε ο Πάτρικ Κίσνομπρο, που δεν πήγε καλά στην παρουσία του στην Γαλλία, δείχνοντας ανέτοιμος για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στην Αυστραλία είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Η παρουσία της ως τώρα στη νέα σεζόν είναι σχετικά μέτρια, αφού ξεκίνησε πολύ δυνατά, έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Αυστραλίας, αλλά έχασε εκεί από την Μακάρθουρ με 0-1, κάτι που άφησε πικρή γεύση λίγο πριν αρχίσει η σεζόν.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της, αφού έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Στατιστικά

*Τέσσερα σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο συνεχόμενα under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς – Μέλμπουρν Βίκτορι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ